Гена Трайкова и Венелин Петков слизат от ефир

Гена Трайкова и Венелин Петков слизат от ефир
5 (100%) 4 votes

Да, още две от култовите лица на БТВ новините ще си отидат от ефира, Гена Трайкова и Венелин Петков слизат от ефира на медията

Това пишат и „Petel.bg“, но този път те няма да напускат БТВ, както сториха редица други вече – Ани Цолова, Виктор Николаев, Ани Салич. Двойката Венелин и Гена скоро няма да ни четат новините, но остават верни на БТВ и дори се издигат в кариерното си развитие. 

Гена Трайкова и Венелин Петков слизат от ефир

Гена Трайкова и Венелин Петков слизат от ефир

Венелин Петков ще оглави „Новини, актуални предавания и спорт“, като става директор. Гена Трайкова пък ще оглави новините, пишат и от „Труд“. Така промените в състава на новинарите става пълни. От първите лица се запази засега само Юксел Кадриев, който не се знае докога ще остане все на една и съща позиция, интересно кой ще замени и наложилата се от години двойка на Гена и Венелин.

Има слухове, които засега остават непотвърдени, че в БТВ се завръща Ивайло Везенков, който се подвизаваше в Нова ТВ и един кадър от БНТ Росен Цветков.

Промени по високите постове и в „Прогнозата за времето“, където Емил Чолаков сменя досегашната директорка на отдела Христина Балинска.

Скоро ще видим кои в действителност са новите лица на екран. От толкова размествания между отделите, телевизиите и водещите на предавания, горкият зрител скоро съвсем ще се обърка на кой канал е пуснал новините всъщност, смята Kliuki.bg. Промените по принцип са хубаво нещо, но според мен напоследък стана прекалено често различни журналисти да обикалят из много медии, докато си харесат екип. И понеже всички винаги в телевизията се прави за рейтинг, вече конкуренцията прилича повече на битка или някакво доказване, от което не се знае кой печели?

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Гена Трайкова и Венелин Петков слизат от ефир”

 1. Лилиа

  мар. 01. 2014

  Сериозно ли се махат? Най-после Барби и Кен няма да четат новините! Отдъхнах си…
  А другите лицемери и нагаждачи от бтв кога ще изчезнат?!

 2. email

  мар. 02. 2014

  Не се кахърете за драгия зрител, на него не му пука кой ще чете новините!!! Защо толкова възвеличавате някакви си четци на новини? Сякаш светът ще свърши без тях или телевизията ще пропадне… айде не се самонавивайте … новинаря е последното което интересува зрителя!

Добавете коментар