Сара Джесика Паркър се жалва, че няма дрехи (СНИМКИ)

Сара Джесика Паркър се жалва, че няма дрехи (СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Сара Джесика Паркър откровеничи пред британското списание Harper’s Bazaar, че в реалния живот няма нищо общо с героинята си Кари Брадшоу и гардеробът й е съвсем скромен.

Сара Джесика Паркър има само един малък шкаф за дрехите си

Сара Джесика Паркър има само един малък шкаф за дрехите си

Всички помнят гардероба на Кари от “Сексът и градът”, описват от lady.mail.ru. Поклонниците на Сара Джесика Паркър са убедени, че любимката им живее такъв живот и извън екрана и домът й е пълен с маркови тоалети. За гардероба на Кари мога само да мечтая, признава Сара Джесика Паркър и уточнява, че в дома й нейните дрехи са събрани в един неголям шкаф.

“Рядко ходя по магазините – продължава Сара Джесика Паркър – и този малък шкаф ми е достатъчен. Но вкъщи е истински кошмар: всичките ми неща са разхвърляни по ъглите. На някого може да му изглежда мило, но всъщност не е.” После Сара Джесика Паркър малко тъжно признава, че приятелките й имат повече дрехи от нея.

Сара Джесика Паркър зъзне посред зима по сандали: суета!

Сара Джесика Паркър зъзне посред зима по сандали: суета!

По думите на Сара Джесика Паркър някои от марковите й дрехи са още от времето на “Сексът и градът”, включително знаменитите кадифени пантофки от Manolo Blahnik. За снимките на знаменития сериал актрисата с носталгия казва, че на времето доста хора били шокирани от показаното. Но той е направо невинен с онова, което сега се излъчва от екраните. Стотици хиляди жени все още са в захлас от Кари Брадшоу; те й прощават глупостите и ярката самовлюбеност защото е истински приятел. Колко хора могат днес да разчитат на приятел като Кари, питаме от kliuki.bg.

Излиза, че Сара Джесика Паркър наистина облича дрехи от знаменити марки само за пред камерите, а в реалния си живот на многодетна майка живот се носи спортно и семпло.

Не обаче и когато става дума за луксозни обувки с нейната марка! Тези дни woman.ru тиражира папарашки снимки на нагиздената Сара Джесика Паркър, която отива на презентация на колекция обувки по собствен дизайн. Сара Джесика Паркър с излъчването си този път напомня за Кари Брадшоу: носи елегантно бяло палто, косата й е прекрасно подредена, а на краката й се мъдрят сандалети на ток. Любопитното е, че температурите на нюйоркската улица в този момент са около нулата. Но Сара Джесика Паркър, подобно на Кари Брадшоу, не усеща студ, защото я стопля суетата: Вижте какво направих! Това е мое!

Странно е наистина, че Сара Джесика Паркър е обула точно този чифт най-леки обувки. Осведомени твърдят в медиите, че в колекцията й има и по-затворени модели. Но когато една жена е почти боса на зимната улица, няма как да не я забележиш. И когато тази боса жена е самата Сара Джесика Паркър, това може да бъде непринудена реклама на колекцията й!

carrie-bradshaw-outfits-2

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар