Сара Джесика Паркър откровеничи пред британското списание Harper's Bazaar, че в реалния живот няма нищо общо с героинята си Кари Брадшоу и гардеробът й е съвсем скромен.

[caption id="attachment_309043" align="alignright" width="300"]Сара Джесика Паркър има само един малък шкаф за дрехите си Сара Джесика Паркър има само един малък шкаф за дрехите си[/caption]

Всички помнят гардероба на Кари от “Сексът и градът”, описват от lady.mail.ru. Поклонниците на Сара Джесика Паркър са убедени, че любимката им живее такъв живот и извън екрана и домът й е пълен с маркови тоалети. За гардероба на Кари мога само да мечтая, признава Сара Джесика Паркър и уточнява, че в дома й нейните дрехи са събрани в един неголям шкаф.

“Рядко ходя по магазините – продължава Сара Джесика Паркър – и този малък шкаф ми е достатъчен. Но вкъщи е истински кошмар: всичките ми неща са разхвърляни по ъглите. На някого може да му изглежда мило, но всъщност не е.” После Сара Джесика Паркър малко тъжно признава, че приятелките й имат повече дрехи от нея.

[caption id="attachment_309044" align="alignleft" width="206"]Сара Джесика Паркър зъзне посред зима по сандали: суета! Сара Джесика Паркър зъзне посред зима по сандали: суета![/caption]

По думите на Сара Джесика Паркър някои от марковите й дрехи са още от времето на “Сексът и градът”, включително знаменитите кадифени пантофки от Manolo Blahnik. За снимките на знаменития сериал актрисата с носталгия казва, че на времето доста хора били шокирани от показаното. Но той е направо невинен с онова, което сега се излъчва от екраните. Стотици хиляди жени все още са в захлас от Кари Брадшоу; те й прощават глупостите и ярката самовлюбеност защото е истински приятел. Колко хора могат днес да разчитат на приятел като Кари, питаме от kliuki.bg.

Излиза, че Сара Джесика Паркър наистина облича дрехи от знаменити марки само за пред камерите, а в реалния си живот на многодетна майка живот се носи спортно и семпло.

Не обаче и когато става дума за луксозни обувки с нейната марка! Тези дни woman.ru тиражира папарашки снимки на нагиздената Сара Джесика Паркър, която отива на презентация на колекция обувки по собствен дизайн. Сара Джесика Паркър с излъчването си този път напомня за Кари Брадшоу: носи елегантно бяло палто, косата й е прекрасно подредена, а на краката й се мъдрят сандалети на ток. Любопитното е, че температурите на нюйоркската улица в този момент са около нулата. Но Сара Джесика Паркър, подобно на Кари Брадшоу, не усеща студ, защото я стопля суетата: Вижте какво направих! Това е мое!

Странно е наистина, че Сара Джесика Паркър е обула точно този чифт най-леки обувки. Осведомени твърдят в медиите, че в колекцията й има и по-затворени модели. Но когато една жена е почти боса на зимната улица, няма как да не я забележиш. И когато тази боса жена е самата Сара Джесика Паркър, това може да бъде непринудена реклама на колекцията й!

carrie-bradshaw-outfits-2

http://youtu.be/vPhCvyb5jeQ