Емилия и Мария смъртно скарани

Емилия и Мария смъртно скарани
5 (100%) 2 votes

Красивите Емилия и Мария вече не се понасят! Не е за вярване след всички тези години на приятелство!

Нова изненада в света на поп-фолка, или по-точно в неговото задкулисие. Някогашните приятелки Емилия и Мария са смъртно скарани. Това разкритие направи предаването „Поверително от NL“. Колегите показаха в ефир как двете фолк диви се разминават в непосредствена близост, но нито си казват нещо, нито дори се поглеждат, видя Kliuki.bg. Охранителите на красавиците ги следват плътно в показаното видео, което може би е предпоставка да не последва някакъв конфликт между певиците.

Emi-Mara

Емилия и Мария вече са смъртно скарани

Някога Емилия и Мария бяха първи приятелки. Те стартираха своите музикални кариери в „Пайнер“ почти по еднакво време, което ги направи доста близки и в бъдеще. Хубавиците имат и общ хит от миналото, който се казва „Ще те накажем“.

Не е ясно поради каква причина се е стигнало до срив в отношенията им, но е много жалко, че едно приятелство вече го няма. Всъщност на Емилия доста често взеха да й се случват конфликти с колежки. Години наред тя води люта битка с Анелия и чак в последните месеци започна да се помирява с нея. Сега обаче виждаме, че половинката на Коко Динев си е намерила заместител на Анелия в лицето на Мария.

Папараците на Николета Лозанова също не знаят каква е причината за конфликта между Емилия и Мария. Може би откъсването на Мара Отварачката от „Пайнер“ през последните седмици е повлияло за това?! Истина е някъде там, в изгубеното приятелство…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар