Кой спечели „Златна малинка“

Кой спечели „Златна малинка“
5 (100%) 3 votes

Наградите „Златна малинка“ са създадени като противоположност на „Оскар“-ите. По традиция се връчват ден преди звездната церемония на червения килим

Наградите „Златна малинка“ са създадени през 1980 година и оттогава са добили известност почти колкото тази на наградите „Оскар“.

Тази години името, което ще се запомни, е Уил Смит, научи Kliuki.bg. Той участва в уж обещаващ фантастичен филм „Земята: Ново начало“, за който се вложиха доста средства. Там Смит си партнира със своя син Джейдън. След номинациите Джейдън се оказа с „малинка“ за най-лоша главна роля, а баща му за най-слаба поддържаща роля, пишат и от „Вести“. Тандемът Смит определено провокира негативни коментари и разочарования, дори бяха избрани от зрителите за най-лош дует на екрана. Явно въвеждането на малкия Смит в кино индустрията е съпроводено с пълен крах, но пък той има много време да навакса и да подобри впечатленията на аудиторията от него и играта му.

Кой спечели "Златна малинка"

Кой спечели „Златна малинка“

Често пъти номинираният за тези награди Адам Сандлар този път не получи награда, въпреки че отново бе сред номинираните за участието в комедията „Дърти хлапета 2“. Друг филм, номиниран за лош, е „Коледата на Мадеа“.

За най-лоша актриса победителка се оказа Ким Кардашиян, която участва във филма „Изкушението“. Друг филм, който не може да остане незабелязан на Наградите, е комедията „Пълен т“шак“, където въпреки критиките, са взели участие редица популярни и успели актьори като Хю Джакман, Холи Бери, Кейт Уйнслед.

Тази нощ от 24.оо часа започва предаването на раздаването на наградите „Оскар“. След като видяхме най-лошите филмови решения, чакаме с интерес най-добрите сценарии, режисура и актьорска игра.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар