Вижте какво крие Златка Димитрова!

Вижте какво крие Златка Димитрова!
4.2 (84%) 5 votes

Златка Димитрова чака първото си дете, решиха водещите по ТВ7!

Златка Димитрова чака първото си дете. Това разкриха в ефира на ТВ7 водещите Ива Екимова и Венета Харизанова, когато я видяха да влиза в студиото леко понаедряла и опитваща се да прикрие коремчето си с широки дрехи.

Златка Димитрова сияеше, а лицето й бе озарено с непозната досега светлина. Може би такава, каквато излъчват всички бъдещи майки, очаквайки първата си рожба. Запитана директно дали любимият й Миро й е направил най-прекрасния подарък, Златка Димитрова отрече, но лицето й загадъчната й усмивка издаваха нещо съвсем различно. А и каза, че дори да чака бебе, няма да го разкрие пред медиите.

Златка Димитрова може би крие бременността си от суеверие

Златка Димитрова може би крие бременността си от суеверие

Предполага се, че красавицата крие новината от чисто суеверие, тъй като името й редовно е в устите на жълтите медии и по неин адрес се написаха и изприказваха милион неща. Повечето от които крайно нелицеприятни. Като се започне от конкурса Мис Плеймейт и се стигне до благотворителните й изяви, които също бяха опетнени от злите езици.

Друг факт, който насочи вниманието на водещите и ги накара да се убедят, че Златка Димитрова чака бебе, бе фактът, че в студиото на ТВ7 тя хареса широка туника от модното ревю на известен нашенски дизайнер. Въпреки че в колекцията му имаше и доста тесни и шикозни дрешки, с каквито Златка Димитрова обичаше да се разхожда до ден днешен.

Ако предположенията се оказат истина и Златка Димитрова е бременна, то това ще се разбере съвсем скоро, тъй като наедряващия й корем няма да може да се крие вечно. При положение, че Миро обаче още не е официално разведен, то трябва да побърза. За да може да даде име и законово семейство на бъдещото си дете. Не по задължение, разбира се, а заради любовта си към Златка Димитрова, която той също призна официално.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Вижте какво крие Златка Димитрова!”

 1. Аля

  мар. 02. 2014

  Ей,аз се чудя защо снощи не можах да спя,а то Златка щяла да има дете.Да не би тя да е единствената на този свят която ще ражда.Ейййййййййй голяма новина няма що.

 2. Гергана Гешева

  мар. 02. 2014

  КОЙТО НЕ СЕ РАДВА НА ЧУЖДОТО НЕ МОЖЕ ДА ИМА СВОЕ!

 3. БОБИ

  апр. 02. 2014

  КАКВО ЩЕ ПРАВИ ЗЛАТА, ЧЕ НЕ РАЗБРАХМЕ-ТЯ Е ЛУДА!

 4. МИРО

  апр. 02. 2014

  КОЙ Е ЛУД ДА ИМА ДЕТЕ С ТАЗИ ПАЧАВРА!!!!

 5. коко

  апр. 02. 2014

  тази откачалка сънува нещо-за какво дете говори, та тя е травестит.

 6. вили

  апр. 02. 2014

  тази Златка, крие друго-как живее на гърба на злочестите хора.

Добавете коментар