Николета здраво награби Андреа!

Николета здраво награби Андреа!
3 (60%) 2 votes

Знаем, че войните за взимащата се за хубавица №1 Николета Лозанова са пръскащи огън и жупел и дълго отекват в публичното пространство

Но в последното предаване на красавицата с нисък праг на интелигентност „Поверително на NL“ премина всякакви граници. То беше почти изцяло посветено на борбата й с фолк фурията Андреа.

Вярно е, че последната също си има своите изцепки и странности, но съпругата на Валери Божинов я взе за „мезе”. Дори и форумците недоволстват открито срещу грубия цинизъм и вулгарен изказ на моделката срещу нейната „мишена”, пише Hot Arena.net.

Каква е причината доскорошната й приятелка от синия екран да й стане такава съперница и да я мрази толкова все още е обвита е в тайна. Може би защото изпълнителката на „Дай ми всичко” подкрепи много явно бившата на футболиста и премина в нейния лагер.

Николета в опасно приятелство с Андреа

Николета в опасно приятелство с Андреа

Или причината е друга. Каквато и да е, но привържениците не само на Андреа, а дори и тези, които харесват НиЛо се обърнаха срещу нея в социалната мрежа.

Те категорично заявиха в Интернет пространството, че хубавелката доста прекрачи границата на приличието. Причината за неодобрението им дойде оттам, че Лозанова злонамерено обсъди Андреа на тазгодишните награди на „Планета Пайнер”.

Под прицела и присмеха на моделката попадна почти всичко от присъствието на русата фурия във вечерта на шоуто. Тя обвини Андреа, че не е облечена подходящо за случая.

В предаването си Николета саркастично отбеляза, че бившата й приятелка се е „барнала” доста неглиже, че прекалено демонстративно позира пред камерите и не отстъпва място на по-младите си и не толкова известни колежки.

Съпругата на Божинов дори си позволи своеволието да заяви, че присъствието на Андреа на сцената е било незабележимо и че никак не й отива новия „имидж” – да се преструва на невинна, едва ли не на монахиня.

Но с упрека й, че русата поп форк изпълнителка Андреа е наедряла „обра” негативизма на феновете си си. Те заклеймиха любимката си Николета Лозанова, че си е позволила да изрече нещо в ефир, което не отговаря на никакви истини.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Николета здраво награби Андреа!”

 1. Име (задължително)

  мар. 02. 2014

  kurva

 2. Sashka Grigorova

  мар. 02. 2014

  ciganka

 3. Karina

  мар. 03. 2014

  то тва подобие на човек не разбира от думаи това е…….социалната мрежа прелива от вулгарни думи и изречения по неин адрес ама тя вече се убедих на 1000 процента че е яко тъп галош и не може да схване колко много е противна на хората ….долна проститутка и мръсен карабатак….

Добавете коментар