Знаем, че войните за взимащата се за хубавица №1 Николета Лозанова са пръскащи огън и жупел и дълго отекват в публичното пространство

Но в последното предаване на красавицата с нисък праг на интелигентност „Поверително на NL" премина всякакви граници. То беше почти изцяло посветено на борбата й с фолк фурията Андреа.

Вярно е, че последната също си има своите изцепки и странности, но съпругата на Валери Божинов я взе за „мезе”. Дори и форумците недоволстват открито срещу грубия цинизъм и вулгарен изказ на моделката срещу нейната „мишена”, пише Hot Arena.net.

Каква е причината доскорошната й приятелка от синия екран да й стане такава съперница и да я мрази толкова все още е обвита е в тайна. Може би защото изпълнителката на „Дай ми всичко” подкрепи много явно бившата на футболиста и премина в нейния лагер.

[caption id="attachment_309129" align="alignright" width="269"]Николета в опасно приятелство с Андреа Николета в опасно приятелство с Андреа[/caption]

Или причината е друга. Каквато и да е, но привържениците не само на Андреа, а дори и тези, които харесват НиЛо се обърнаха срещу нея в социалната мрежа.

Те категорично заявиха в Интернет пространството, че хубавелката доста прекрачи границата на приличието. Причината за неодобрението им дойде оттам, че Лозанова злонамерено обсъди Андреа на тазгодишните награди на „Планета Пайнер”.

Под прицела и присмеха на моделката попадна почти всичко от присъствието на русата фурия във вечерта на шоуто. Тя обвини Андреа, че не е облечена подходящо за случая.

В предаването си Николета саркастично отбеляза, че бившата й приятелка се е „барнала” доста неглиже, че прекалено демонстративно позира пред камерите и не отстъпва място на по-младите си и не толкова известни колежки.

Съпругата на Божинов дори си позволи своеволието да заяви, че присъствието на Андреа на сцената е било незабележимо и че никак не й отива новия „имидж” – да се преструва на невинна, едва ли не на монахиня.

Но с упрека й, че русата поп форк изпълнителка Андреа е наедряла „обра” негативизма на феновете си си. Те заклеймиха любимката си Николета Лозанова, че си е позволила да изрече нещо в ефир, което не отговаря на никакви истини.