Християн Гущеров прекъсна издръжката, тъй като Мария го вбеси и съсипа психически

Идва ли началото на края в любовта между Християн и Мария? Това е големият въпрос след новината, че Гущеров е спрял издръжката си спрямо певицата. Причината е от ясна по-ясна. Психическият тормоз е дошъл в повече на богаташа и той е отсякъл бесен, че ако половинката му не започне да се държи по-нежно и мило, без излишни превземки, няма да види повече от него и стотинка, научи Kliuki.bg.

Към момента Християн Гущеров е спрял финансовата си подкрепа към Мария, пише Skandalno.net. За да започне отново да гълта от парите на мъжа си, фолк дивата трябвало да отслабне с поне 5 кг. Въпреки че звучи абсурдно точно Гущеров да го иска, само така щял да приключи психическият тормоз над него. От месеци Мара Отварачката опявала на Християн как иска да отслабне и как била дебела. Тя си купувала най-различни неща за тази цел, а парите съответно били от джоба на богаташа.

[caption id="attachment_309141" align="alignright" width="300"]Mara Гущеров се вбеси от глупостите на Мария[/caption]

Цялото ежедневие на фолк дивата вече било подчинено на тази фикс идея и накрая Гущеров просто не издържал. На него му писнало да дава пари за прищявките на дамата си, тъй като тялото й било перфектно и въобще не виждал смисъл от цялата тази патардия. Затова поставил ултиматум на Мария - или да отслабне, за да не го тромози с глупости повече, или да забрави за неговите пари. Макар да печели немалко като фолк певица, хубавицата не може да поддържа обичайния си стандарт на живот без помощта на Християн. Затова се очаква да отслабне, в случая това значи да достигне под 40 кг.