Раздадоха и наградите „Сезар“

Раздадоха и наградите „Сезар“
5 (100%) 5 votes

Под сянката и еуфорията на предстоящата церемония по връчването на наградите „Оскар“, далеч по-скромно отразени преминаха наградите „Сезар“, които са френския вариант на американските статуетки за кино изкуство

Европейското кино е по-малко бюджетно, по-слаба популярност получават в световен мащаб филмите, но има много качествени продукции, научи Kliuki.bg.

Жюли Гайе беше на раздаването на наградите "Сезар"

Жюли Гайе беше на раздаването на наградите „Сезар“

Сред откроилите се имена на церемонията бяха – Гийом Галиен, който участва в автобиографичната комедия „Момчетата и Гийом – на масата!“. С този хитов филм той спечели награда за водеща роля при мъжете, за най-успешен пълнометражен дебют и най-интересен адаптиран сценарий. При жените отличена беше Сандрин Киберлейн за невероятния филм „Девет месеца на топло“. „Сезар“ за най-успешна поддържаща женска роля пък получи Адел Анел, която измести Жюли Гайе. Името на Жюли Гайе стана по-известно напоследък след замесването й в любовна афера с президента на Франция – Франсоя Оланд. По-любопитното е, че в същата категория бе номинирана и майката на жената на Никола Саркози на име Карла Бруни, заради ролята й в „Един дворец в Италия“. Други жени, които бяха сред номинираните, са: Франсоаз Фабиан за обаятелната й роля в „Момчетата и Гийом, на масата!“, великата Адел Енел, която игра във филма „Сузана“, и прекрасната Жералдин Пелас за филма „Млада и красива“, пишат и от „Вести“.

Не така популярни, но за сметка на това френските актриси са изящни и много стилни, и няма как, все пак Франция е световно модна сила. Снощи бяха връчени и „Оскар“-ите. Виж тук какво се случи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар