Самата Преслава призна откровено за проблемите си с Бирмата!

След толкова дълго мълчание, любимата певица на българските почитатели на поп фолка Преслава открито призна за отношенията си с Жоро Бирмата и проблемите в тях. Едва ли някой е смятал, че ще чуе това, което излезе от устата на хубавицата, но ето че това е факт.

Преслава призна в интервю за Сигнал.бг, че връзката й с Бирмата далеч не е сред изиличните и романтични отношения, изпълнени с любов и светлина. Напротив - двамата се карали здраво поне по два пъти на ден, като това се повтаряло ежедневно.

[caption id="attachment_309185" align="alignright" width="200"]Преслава най-сетне проговори за отношенията си с Бирмата Преслава най-сетне проговори за отношенията си с Бирмата[/caption]

"Кучетата и котките ряпа да ядат! С Жоро се караме така, че и стените у нас треперят, но вече сме свикнали. Очевидно и двамата сме адски чепати характери, а и сме една и съща зодия рак, така че не си оставяме коня в реката. Има трудности и те наистина не са малко, защото всеки скандал те изцежда и сякаш отнема от силите ти. Но има нещо, което ни дължи заедно и това е интересното", откровено сподели Преслава.

Тя е категорична, че нито тя, нито Бирмата са се вкопчили в любовта си като за спасителен пояс, но незнайно защо невидима сила или самият Бог продължава да ги държи двамата заедно. Колкото се карат, толкова не могат един без друг, каза Преслава, видя Kliuki.bg.

За нея това е един вид знак, че всяка връзка си иска периода на напасване и контрол над характерите, защото, за да живееш с някого, неминуемо за нужни компромиси. Преслава обаче е убедена, че времето е единственият им помощник в това и, че щом след толкова разправии и скандали те още са заедно, значи в това има някаква идея.

А почитателите им го пожелават от сърце и се надяват скоро да видят едни по-кротки и улегнали Преслава и Жоро Бирмата.