Криско направи гаф на Сирни Заговезни

Криско направи гаф на Сирни Заговезни
5 (100%) 2 votes

Рап певецът Криско направи гаф на един от светлите ни празници Сирни Заговезни!

Певецът написа послание във „Фейсбук“, че на празника се дава прошка, той прощава на всички, освен на лекарите ни. Причините за този негативизъм към лекарите сигурно е лична. Но така или иначе такова крайно мнение не може да се остави без коментар. Затова и под неговото съобщения се изписаха многобройни коментари в социалната мрежа, дори основно не много положителни. Въпреки че сигурно и много от българите не споделят позицията на Криско, близо двеста души харесаха този негов коментар.

Криско направи гаф на Сирни Заговезни

Криско направи гаф на Сирни Заговезни

Може би заради спорното си мнение скоро след публикуването на своето послание в мрежата, Криско го изтри, видя Kliuki.bg. Но то вече провокира коментари, оценки и поводи за размисъл, пишат от „Лайфстайл“.

Отношението към българските лекари е много коментирано. Разбира се, всеки сам решава, но изтичането на медицински персонал извън България вече е факт, факт е и това, че най-качествените ни специалисти не развиват кариера в родината ни и това е жалко. Трябва да съжаляваме за това, да искаме то да се промени, защото нашият живот също зависи пряко и косвено точно от лекарите ни. Една много важна, трудна и достойна професия. Процентът на некомпетентни лекари у нас не е причина за обединяване и обобщаващи оценки за цялата гилдия. Защото така рискуваме да се превърнем напълно реално в държава от третия свят.

Нека, тръгвайки от Криско, всеки един от нас да си зададе въпроса – а какво ще стане ако наистина останем без лекари. Защото да практикуваш тази професия днес в България, за това възнаграждение, условия на труд и степен на уважение е постъпка, която се доближава до саможертва!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Криско направи гаф на Сирни Заговезни”

  1. кипряна

    мар. 03. 2014

    съжелявам криско за изцепките му и съм щастлива от реакцията на хората….значи още всичко не е загубено

Добавете коментар