Андреа размаза тотално Николета! Завинаги й затвори устата! (СНИМКИ)

Андреа размаза тотално Николета! Завинаги й затвори устата! (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Андреа даде на Николета да разбере кой в действителност е „по-по-най”

Андреа най-накрая накара Николета да замълчи!… Или поне би трябвало да го направи, ако поне малко умна!

След като Лозанова си позволи за пореден път да се подиграе с усилията и идеите й, певицата реши да не си играе с тънки намеци, а да забие ножа до кокал! Екипът на Николета взе на подбив участието на изпълнителката в Годишните музикални награди на „Планета”, видя kliuki.bg

В предаването коментираха ту начина, по който се движи, ту – идеята на презентацията й на сцената. В крайна сметка не само от CNN останаха впечатлени от решението й, но и феновете реагираха бурно.

Не им стигаше, че тяхната любимка беше ощетена откъм призове, но и разни пишман-водещи да се подиграват с нея – няма да стане! Те подкрепиха идола си достоъно. Изглежда, че дори желязната Андреа има нужда от опора и тя с вълнение сподели някои от посланията до нея:
instagram 2

instagram
Блондинката наистина може да се похвали с верни фенове, които не прощават, когато някой се подиграва с нея. За да обобщи всеобщото мнение към Николета (а явно и нейното), палавата Андреа пусна един повече от конкретен колаж!

На нея ококорена мадама (с шапка, чийто модел изглежда странно познат) твърди: „Аз съм много известна!”. Събеседницата й коментира: „Сигурна съм, че си” и издава с характерен жест как точно е известна! (ВИЖТЕ КОЛАЖА ТУК!!!)

Парещият сарказъм на Андреа, естествено, беше подкрепен от феновете й, които дори си пожелаха да „тагне” конкретното лице към посланието! Е, Николета няма нищо против да я хулят (доказа го и днес!), стега да си докаже, че е известна! Но Андреа знае как да бъде по-коментирана от нея!

Явно не само Кобрата знае да нокаутира противниците си с един удар! Ако на Николета още й се иска да е в центъра на вниманието със скандали, по-добре е да остави Андреа на мира!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Андреа размаза тотално Николета! Завинаги й затвори устата! (СНИМКИ)”

  1. 76u6

    мар. 03. 2014

    Какво, по дяволите, е „сЪрказъм“ ?!

Добавете коментар