С просто око се вижда, че Мария от години лъже феновете си!

Какви ли не приказки са се изприказвали за миньончето на поп фолка Мария или наречена още Мара Отварачката. И винаги особено много се е наблягало на истинността във визията й, рекламирана като едва ли не неземна. В крайна сметка обаче наяве винаги изплува нещо, което да докаже едните или другите твърдения.

Днес бе разпространено именно едно такова доказателство, потвърждаващо, че във външния вид на Мария няма нищо, ама нищо кой знае колко специално и невиждано. Не и без часове работа с фотошопа.

[caption id="attachment_309231" align="alignright" width="200"]Мария - такава, каквато я виждаме по фотосесиите Мария - такава, каквато я виждаме по фотосесиите[/caption]

Певицата Мария бе заснета от папараци в един съвсем обикновен ден, в който и тя като останалите хора, бодро крачи по улицата. Елементарно сравнение на снимката с тази от фамозните й фотосесии обаче доказва, че едната и другата Мария нямат нищо общо. Когато е в ежедневието си Отварачката изглежда съвсем обикновено, дори неглиже.

Тя е дребна, с къдрава коса и почти бозави тен и черти. И на практика може да бъде засенчена от която и да е средностатистическа хубавелка, каквито в България колкото щеш. На фотосесиите й обаче нещата изглеждат по коренно различен начин. От снимките ни гледа едно изкусително и почти свръх същество, което освен нечовешко красивото си лице, демонстрира и завиден ръст и дълги крака, с които Мария е просто невъзможно да се похвали. Всичко е една голяма лъжа и измама!

[caption id="attachment_309232" align="alignleft" width="300"]Другата Мария Другата Мария[/caption] [caption id="attachment_309233" align="alignright" width="214"]Мария - прилики и разлики! Мария - прилики и разлики! Снимка: HotArena.net[/caption]  

Така че, дами, спрете да съзерцавате снимките на любимките си от поп фолка или натрапените ви моделки, Николетки и прочие. А още по-малко да се комплексирате от тях. Защото никога не сте ги виждали след ставане от сън или след излизане от банята. Нищо чудно вие да сте милион пъти по-красиви не само от Мария, но и от повечето от тях.