Константин Славчев, известен в чалга средите като Константин /Коцето/ изрече куп глупости!

Коцето ги изрече по време, когато получи поредната си награда от Планета ТВ. Той стана носител на статуетката „Певец на годината”. Конкуренцията беше оспорвана. В надпреварата се включиха също Илиян и Борис Дали.

Изпълнителят обаче на „Черна роза” взе връх и категорично ги „издуха” по пътя си към престижното си отличие. Синът на учителка и полицай не се посрами и този път. Наистина броят на отличията на сексапилния певец са внушителни. Но пък и пътят към славата Коцето застла с не едно и две разбити женски сърца.

[caption id="attachment_309238" align="alignright" width="300"]Константин пощуря от радост Константин пощуря от радост[/caption]

Бившият приятел на поп фолк певицата Райна, с която участва в първото издание на популярното телевизионно шоу Vip Brother, от което също излезе победител не спира да радва феновете си.

С Пилето на фолка Константин продължава да си има падалка, въпреки че вече е семеен мъж с една дъщеря. Но както го е казал народът „голямата любов ръжда не хваща”.

Раздялата им беше заради безкрайните забежки на Коцето по слабия пол, както и по неукротимото му увлечение към упойващите вещества. Което македонското девойче не успя да му прости.

Вярно е, че наградите на поп фолк певеца Константин нямат чет. Сред тях по-значимите са „Откритие на годината”, първа награда на журито в „Пирин фолк” и много други. Той трупа различни награди и от многобройните си участия по различни фестивали.

Но паралелно с успехите му, изцепките на Коцето също нямат чет. Последната е, че нямало рафтове в къщата му, които да не са отрупани със статуетки. Изпълнителят на лекия жанр оценява „имуществото си” на около триста килограма. Доста нескромно и най-вероятно пресилено!

Но Константин си остава Коцето. На речта, която дръпна при получаване на първа награда от „Планета Пайнер” той отново беше себе си. И изръси поредната глупост. Първо призна, че речта му е написана от съпругата му Надя.

След като започна да я чете /вероятно не му е останало време да го стори в къщи/ Константин с изненада откри, че тя е наситена само със слова, пълни с обожание и преклонение към нея самата.

Затова, че е до него и го подкрепя. И нито ред за самия Константин, който все пак е „виновникът” за получаване на престижното отличие.

http://youtu.be/MeFnOSGcboc