ВИЖ ТУК как Ивана отново ще стане на 35

ВИЖ ТУК как Ивана отново ще стане на 35
5 (100%) 2 votes

Ивана сваля 10 години от визията си, България отново ще вижда една красавица

Великата 45-годишна Ивана смята да свали 10 години от външността си и отново да изглежда на 35 години. Това тя ще постигне с помощта на хирург, съобщава Skandalno.net.

Процедурите, на които ще се подложи фолк дивата, са много интересни. Преди да легне под ножа, ще се погрижат за косата й. Тя ще бъде сгъстена със специален лазер. След това най-добрите специалисти в пластичната хирургия ще направят корекции по лицето на Ивана, свързани с опъване на кожата. За да стане отново свежа като на на 35-годишна жена, порите на кожата й ще бъдат почистени със специално американско изобретение, което чрез вакум ще изсмуче излишните неща от кожата.

Vancheto

Ивана става с 10 години по-млада до месец

Когато всичко по лицето на Ивана е готово, ще се наблегне и върху нейното тегло. Ивана се бори с килограмите вече десетилетие, но така и не успява да спечели битката. Отново чрез вакум излишните килограми на певицата ще бъдат заличени, споделя дамата, която се грижи за външността на звездата. В момента Ивана е с наднормено тегло от над 20 кг. Затова се очаква тя да придобие тялото си от началото на кариерата си в „Пайнер“, когато беше наистина зрелищна дама и много фина.

Лекарите твърдят, че ако всичко мине по план, само след месец ще видим една нова, безкрайно привлекателна Ивана. Дано, това би зарадвало много феновете не само на певицата, но и на целия поп-фолк. Kliuki.bg вече е в очакване на новата неотразима 35-годишна Ивана.

Нека да си припомним как изглеждаше Ивана преди 10 години в следващото видео!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “ВИЖ ТУК как Ивана отново ще стане на 35”

  1. Мая

    мар. 04. 2014

    Ще стане в следващият си живот.

  2. Име (задължително)

    мар. 05. 2014

    хаха, сладък коментар, бих добавила не казвай хоп преди да си скочил

Добавете коментар