Небезизвестната фолк дива Ивена нападна Валери Божинов, обвини го в ниска ценностна система

Бунт в поп-фолка заради Божинов! Така може да се определи случващото се през последните години с Алисия. Хубавицата бе зарязана от Валери с дете на ръце и това предизвика големи негодувания у много нейни колежки. Поредната такава е пищната фолк дива Ивена.

Хубавицата изрази публично лошите си чувства към Божинов. Тя и Алисия са близки приятелки от дълги години, заради което Ивена се надигна срещу Валери, потресена от постъпката му, пише Skandalno.net. Фолк дивата не доумява как може да има подобни мъже. Тя обвинява директно Божинов в липса на всякакви семейни ценности. Иначе като футболист го признава за добър, но като човек и мъж - Ивена считала новото попълнение на Левски за недостоен.

[caption id="attachment_309262" align="alignright" width="300"]Валери Божинов бе погнат и от красивата фолк дива Ивена Валери Божинов бе погнат и от красивата фолк дива Ивена[/caption]

Ивена обаче не е първата фолк дива, която упреква жестоко Валери Божинов за това, което причини на Алисия. И други хубавици, предимно от компания "Ара мюзик", останаха потресени от стореното от негова страна. "Та тя имаше бебе на ръце...", шушукат красавиците от "Фен ТВ". Теодора, която също е приятелка на Алисия, подкрепя напълно изпълнителката на "Палиш, палиш". Всичките колежки на Алисия вече не гледат със същите очи на Валери Божинов, а преди той бе изключително популярен във фолк средите. Николета Лозанова обаче някак го пооткъсна от това му амплоа и той се превърна в опитомен хищник за жени.

Kliuki.bg припомня на своите читатели коя точно е Ивена със следващото видео!