Райна изживя своята приказна мечта в компанията на приятелка, а не на любим мъж

Райна се изфука със своята поредна сбъдната мечта!

„Пилето на фолка” преди броени месеци издразни със заявката си, че не робува на кариерата си, а си живее живота, изпълнен с емоции и приключения. Тогава всички й се присмяха и намекнаха, че се държи като лисицата с киселото грозде.

Райна нито ударен хит роди в последно време, нито – убедително участие в някое телевизионно шоу от „ВИП Денс” насам. Певицата обаче се оттегли доброволно от „А групата” на Пайнер, за да учи и да скита по света. rayna 12

rayna2

rayna 3

rayna 4

rayna 5

rayna 6

rayna 7

rayna 8

rayna 9

rayna 10

rayna 11 Най-изкусната танцьорка сред чалгаджийките обиколи всевъзможни екзотични точки на планетата. Оказа се обаче, че огнената Райна има все още неосъществени мечти. Затова красавицата за пореден път хвана самолета и излетя...право в света на приказките! rayna 23

rayna 12

rayna 13

rayna 14

rayna 15

rayna 16

rayna 17

rayna 18

rayna 19

rayna 20

rayna 21

rayna 22 Райна не издържа и се похвали с поредното си приключение по никое време. Бившата любима на Константин се изживя като истинска Шехерезада в Дубай, видя kliuki.bg  Изпълнителката потъна в изключителния лукс на хотел, който малцина у нас могат да си позволят.

Жалко само, че своенравната певица не е там със своя шах Шехриар (или Онур, ако предпочита сериала). Вместо с любим мъж, Райна изживява своите приказни арабски (но не 1001-а) нощи с най-близката си приятелка – миската Велина.

Блондинката заряза скандалджията Криско да дроби това, което сърба в България, за да се поглези с лукс и блясък. Звездата не изглежда нещастна от поредното момичешко приключение в живота си, а се отдаде на любимото си позиране и чупки!

Явно на Райна наистина не й трябва мъж - нито за романтика, нито да й осигури живот на принцеса!