Николета Лозанова вкара детенцето си в опитите си да тушира ефекта от глупостта и суетата си

Николета Лозанова пробва да пробута Никол, за да измие позора от Трети март!

На връх националния ни празник половинката на Валери Божинов хвърли дрехи и задръжки, за да поздрави целокупния народ и да демонстрира до къде й стигат знанията по английски.

Мнозина популярни личности не пропуснаха да наредят патриотичен пост на страницата си, но не и Николета! Явно хубавицата е решила, че след като не може да блесне на специалния ден, значи празникът не я касае! Или не й хрумна друг начин, по който да накара хората да заговорят за нея, освен с изпитания –грозен скандал!

Целта й беше постигната и не остана медия, която да не изкритикува изцепката й. Николета би останала доволна, но този път така и не се намери доброволец, който да я защити и да рече: „Оставете я на мира, бе завистници! Яд ви е, че е толкова готина!”. Дори се чуха грозни подмятания, че заради малцинствения си произход, не й било до Трети март!

За да тушира ефекта от болезнената си суета и глупост, хитрата Николета бързо влезе в нова акция. Моделката реши да блесне в положителна светлина по-най лесния начин: с Никол, видя kliuki.bg! nikol 2

nikol Сладкото момиченце на Божинови се радва на такава симпатия, каквато никога не са получавали звездните й родители. Николета й спретна бърза фотосесия, която показва, че Николчето има чисто нов домашен любимец.

Коментарът към снимките беше като на всяка отдадена майка: „Обожавам да я правя щастлива!” Дори и някой да й беше повярвал, че снимките са случайни, последният кадър разби и тази илюзия! kuche louis Сладкото кученце на Никол беше набутано в скъпа дамска чанта...”Луи Вюитон”. Представете си само, редовата българка трудно сменя аксесоарите си, рядко си позволява тази марка, пък какво остава – да е небрежна с нея! Николета обаче си разхожда кучето в нея!

Дори на изпечена манипулаторка като нея би й хрумнало, че с подобни кадри, само ще подразни хората повече! Но на Николета не й пречи особено – нали всички говорят за нея?!