Същинска палавница - в това се е превърнала порасналата Симона Загорова!

Щерката на примата на поп фолка Глория - Симона Загорова, е на път да надмине и собствената си майка. Порасналата тийнейджърка се е превърнала в същинска палавница и го доказа нагледно пред очите на хиляди хора. И най-вече на собствената си баба.

[caption id="attachment_309369" align="alignright" width="231"]Симона Загорова и Симеон излъчват истинска химия заедно Симона Загорова и Симеон излъчват истинска химия заедно[/caption]

Симона Загорова седеше на едно от ВИП-местата по време на концерта в чест на наградите на Пайнер в НДК, а до нея, разбира се, се мъдреше гаджето й Симеон, видя Kliuki.bg. Дотук добре, само дето от другата й страна бе настанена баба й Стефка - родителката на Глория. През цялото време, без изобщо да й пука от присъствието на възрастната жена, Симона Загорова се натискаше и мляскаше със Симеон, което изненада присъстващите.

Момчето направо го бе ударило през просото, като ръката му щъкаше нагоре-надолу по бедрото на младата чаровница Симона Загорова, докато тя се скъсваше от кеф и си умираше от смях. Двамата дори не обърнаха особено внимание на самия концерт, тъй като бяха твърде заети да демонстрират нагледно любовта си.

[caption id="attachment_309370" align="alignleft" width="247"]Какво ли още има да види бабата на Симона Загорова?! Какво ли още има да види бабата на Симона Загорова?![/caption]

Интересното е, че бабата на Симона Загорова не обърна внимание на това какви ги върши внучка й. Дали, защото бе твърде съсредоточена в събитието или просто, защото й беше неудобно да гледа развихрилата се Симона, не е ясно.

Ясно е обаче едно - явно щерката на Глория Симона Загорова вече категорично се е разделила с детството и се е превърнала в истинска и жадна за обич жена. Тя и Симеон са заедно вече близо година като са почти неразделни и често могат да бъдат засечени по елитни столични клубове. Макар Глория да продължава да тръби, че не разрешава на Симона Загорова да вилнее по нощите.