Мис Джуки беше препъната в опитите си да се превърне в най-голямата вдъхновителка на ЦСКА

Мис Джуки пак беше взета на подбив!

Бедната щедро тунингована перхидролка беше препъната за пореден път в опитите си да блесне в света на богатите и известните! Бедното Габче остана без работата си в Мисколегията, подиграха й се в цял Фейсбук за първия опит да репортерства, а най-накрая я нарекоха крадла, видя kliuki.bg!

Мис Джуки тъкмо се зарадва на новата си „кариера” като „вдъхновителка” на ЦСКА и отново я взеха на подбив! След първата си палава фотосесия в червено, моделката реши да бъде още по-смела като се пусна „по ръкавици” и със странен грим!

[caption id="attachment_309378" align="aligncenter" width="165"]Мис Джуки,не прави вече така, моляяя! Мис Джуки,не прави вече така, моляяя![/caption]

Уви! Втората й „вдъхновяваща” фотосесия не беше посрещната с толкова ентусиазъм! Хем я подиграха за, меко казано, плашещия вид, хем я пипнаха в нагло копиране!

Мис Джуки се оказа върла фенка, но с безкрайна липса на въображение, доказаха от Blife! Габриела Радославова беше упрекната, че копира две популярни футболни фенки!

Едната е Мара Прашката – върла почитателка на ЦСКА, която стана известна с това, че не се посвени да си покаже апетитните задни части, за да вдигне „спортния дух” на любимия отбор. Другата е популярната Ирина Шейк.

Прелъстителната дама е съпругата Кристиано Роналдо. Мис Джуки толкова харесва футболиста, че явно не се е стърпяла да повтори нейната популярна фотосесия. Тя първа пусна своя снимка, на която е по шапка и ръкавици.

Отгоре на всичко дори суетната Николета Лозанова признава, че Ирина й е светъл пример в живота! Какво остава на бедната Мис Джуки...Само да намери ново вдъхновение!