О, Боже! Това Емилия ли е?! /НЕПОКАЗВАНИ СНИМКИ/

О, Боже! Това Емилия ли е?! /НЕПОКАЗВАНИ СНИМКИ/
5 (100%) 4 votes

Емилия наистина е неузнаваема, коментират потребители в мрежата!

„О, Боже! Това Емилия ли е?!“ – този бе един от най-честите и спонтанни коментари по форумите в нета, след като в него изникнаха овехтели фотоси на поп фолк красавицата Емилия, датиращи отпреди 14 години.

Съпругата на Коко Динев е направо неузнаваема на тях, споделят потребители, свикнали със сегашната визия на Емилия, която повече наподобява ала „Жената Вамп“. Само че в русо.

Емилия сега не е това, което е била Емилия преди

Емилия сега не е това, което е била Емилия преди

Да, Емилия си е русолява и преди години, но за разлика от сега, пред погледите ни стои едно младо и видимо невинно девойче, с небрежна прическа, правена най-вероятно във фризьорския салон под блока. Гримът е семпъл и небрежен като много от потребителите са готови да се обзаложат, че Емилия си го е правила съвсем сама.

А що се отнася до дрешките, то те със сигурност са в крачка с модата, само че на онази мода, предлагаща се по пазарите и битаците. И от която всеки един от нас със сигурност се е ползвал, поне в добрите си гимназиални години.

Няма как да не отбележим, че макар и значително по-зряла от онзи период, към настоящия момент Емилия изглежда много, ама много по-добре. Дори лицето й е някак облагородено, което няма логично обяснение, предвид стила музика, в който се подвизава.

Нищо общо с пищната красавица Емилия, нали?!

Нищо общо с пищната красавица Емилия, нали?!

Но фактът си е факт. Чертите на Емилия, стилът й на гримиране и обличане, а и на поведение в обществото, се е развил в пъти и то за добро, коментират почитателите й, а и не само.

Емилия на младини

Емилия на младини

А може би добро влияние върху певицата е оказал и бракът й с Коко Динев, който, да си го кажем честно, отдавна знае как да превърне една Пепеляшка в приказна принцеса. Браво!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “О, Боже! Това Емилия ли е?! /НЕПОКАЗВАНИ СНИМКИ/”

 1. Angel Andonov

  мар. 04. 2014

  ……

 2. palbo

  мар. 04. 2014

  Страхотна е! Евала!

 3. Име (задължително)

  мар. 04. 2014

  И преди е била хубава,а сега е ощте похубава!БРАВО!

 4. Име (задължително)

  мар. 05. 2014

  Ts e цялата изкуствена в главата.Където и да я пипне човек се натъква на силикон….металокерамика и още нещо.До такава жена не бих се доближил.

Добавете коментар