В поредният уродлив хит се превърна разсъбличането на родните ни хайл лайф гърли, сред които Моника Валериева и то в навечерието на най-светия празник - Трети март

На този ден, когато цялата родина свежда чело пред чутовния подвиг на наши и чужди войници, дали живота си за освобождението на България нашите знаменитости решиха да покажат друго. Себе си, без дрехи по телата си. Първа „хорото поведе” моделката Николета Лозанова.

Пошлата фотосесия вместо да й донесе мечтания престиж и увеличи имижда внесе само смут и дълбока неприязън към моделката, която се смята за най-красивата жена в страната ни. Да не остане по-назад любовницата на съпруга й Валери Божинов също постна в социалната мрежа голотиите си.

[caption id="attachment_309392" align="alignright" width="300"]Моника Валериева обра негативизма на феновете Моника Валериева обра негативизма на феновете[/caption]

Но докато водещата на собственото предаване „Поверително NL” все пак заради наченки на някакъв срам е поискала от ритнитопковеца да я снима в гръб, Моника си направи снимки отпред. Без да сложи каквито и да са прегради между нея и фотообектива.

Популярната в България топ моделка Моника Валериева не за първи път показва разголена гръд. Спряганата за любовница на футболиста Валери Божинов, когато между той и актуалната му съпруга цареше хлад в отношенията им пак реши да „обърне прожекторите” към себе си.

Като подражава на съпругата на любимия си. Дали обаче Моника Валериева е уцелила точния момент и стореното няма ли да й изиграе лоша шега, питат се форумците.

Напъните на вървежната моделка да копира съперницата си за сърцето на Валери Божинов не са от вчера, припомнят паметливи.

Преди известно време тя се направи на блондинка, след като НиЛо изсветли косата си. В тази си визия много от феновете й дори я сбъркаха със съпругата на футболиста.

Но точно в деня на националния ни празник да възпламениш социалната мрежа с нечувано безобразие и вулгарност, това едва ли ще й простят и най-горещите й привърженици.

http://youtu.be/QqHZPVigLbk