Евала! Разкриха невероятна истина за семейството на Слави Трифонов!

Евала! Разкриха невероятна истина за семейството на Слави Трифонов!
4.3 (86.67%) 6 votes

Семейството на Слави Трифонов може само да служи за пример!

Кой ли би повярвал на това, което ще прочете сега?! Може би повечето ще кажат: „Да, бе, да!“, имайки предвид суровия и дори деспотичен вид на шоумена Слави Трифонов. Той обаче си заслужи похвалата и то дори не пряко, а косвено. Защото истинският пример в случая са родителите му – Здравка и Тодор.

Днес по медиите гръмна новината, че мама Здравка, както я нарича с обич Слави, е успяла да спастри цели 600 бона. Идеята обаче не е в това какво е спестила, а как го е направила. И похвалното е, че макар и синът им да е един от най-влиятелните и заможни хора в страната, Здравка и Тодор Трифонови продължават да живеят честно и скромно, както са го правили цял живот.

Слави Трифонов няма как да не наследи добродетелите на родителите си

Слави Трифонов няма как да не наследи добродетелите на родителите си

Като добър син, Слави Трифонов всеки месец превеждал сумата от 5000 лева на родителите си, за да живеят добре и да не им липсва нищо в родния Плевен. Мама Здравка и тате Тодор обаче не пипали и лев от парите на сина си. Те продължават и до ден днешен да карат на двете си пенсии, защото са свикнали да живеят скромно и да се радват на малките неща.

„Ей на, Здравка изобщо не се е променила. Продължава да се среща с приятелките в кафенето, в което си взима кафенце от 30 стотинки, макар че може да пие Дом Периньон, където си поиска. Това им е хубавото на Здравка и Тодор – че нито за миг не се замозабравиха, не се промениха. Страхотно семейство са и всички ги дават за пример“, разказват съседи на семейство Трифонови в плевенския квартал.

Парите от Слави Трифонов двамата внасяли в банка, та един ден да останат на Слави и кака му, пък защо не и на внучетата – ако синът им най-сетне реши да ги зарадва с такива.

Важното е едно – щом родителите на Слави Трифонов са толкова истински хора, то няма как шоуменът да е нещо коренно различно. Различна е само славата и хорската напаст, която те прави по-недоверчив и затворен към останалите.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Евала! Разкриха невероятна истина за семейството на Слави Трифонов!”

 1. Emille Boev

  мар. 05. 2014

  СЛАВУНДЕРЪТ СЕ ГРИЖИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ! ДОБРЕ! НО ТЕЗИ ПАРИ ГИ ПРАВЯТ РОБИТЕ МУ – " КУКУ БЕНД " И АРТИСТИТЕ И СЦЕНАРИСТИТЕ! ТОЙ ПЛАЩА МИЗЕРНИ ПАРИ ЗА КРЪВТА, ПОТТА И УМА НА ЕКСПЛОАТИРАНИТЕ И ДАВА НА " МАМА И КАКА " НАПР. РОБИТЕ СИ ГИ ДЪРЖИ СЪС УЖАСЯВАЩИ ДОГОВОРИ И КОЙТО СЕ ОТКОПЧИ – ХУКВА ПРЕЗ ГЛАВА БЕЗ ДА ПОГЛЕЖДА НАЗАД!

 2. Borislava Geogieva

  мар. 05. 2014

  Аз си мисля,че не само Слави трябва да има пари,но и за сестра му трябва да се помисли.Нали затова са две деца.Ако се мисли само да едното другото къде остава,но явно така расъждават повече хора.Както за едното така и другото трябва да има.Затова са деца на родителите си.

 3. иво

  мар. 06. 2014

  на бг казано няма охрана,един да тръгне нагоре другите го дърпат обратно!

 4. Aneliq

  мар. 06. 2014

  Човека работи и изкарва защо всеки го съди на много хора е раздавал пари без да го известява НЕКА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДАНО И ТОЙ СЕ РАДВА НА РОЖБА

 5. Sonja Jordanova

  мар. 08. 2014

  Познавам лично ,кака Здравка и всичко,което е написано е вярно.Преди години ,много години,когато не беше омъжена,живееше на квартира у нас.Бях дете и много обичах да седя при нея,защото винаги беше весело.Бащата на Слави я взе за съпруга от нашата къща.Баща ми и майка ми много я обичаха.Преди време се срещнахме.Нищо ,не е променило ,лъчезарната ,кака Здравка.Като майка мисли за здравето на децата си.Не е лесно да си майка на известен син.Надявам се,че не чете злобните коментари.Като този на ЕМИЛ БОЕВ.Предполагам,че Г-Н БОЕВ има причини да злобее.Злобата е присъща на хора ,които не са успели да се реализират.

Добавете коментар