Райна показа уникални снимки от Дубай, които видя почти цяла България

Невероятното тяло на Райна не е нещо ново за аудиторията, но този път тя реши да го покаже и на Дубай. Там фолк дивата е на почивка в момента и демонстрира прекрасно настроение на местния плаж, видя Kliuki.bg.

Както писахме по-рано, Райна посети страхотни местности и забележителности в Дубай, но уникалното си тяло го запази за щастливците, решили да отидат на плаж, когато тя е там. Певицата обаче не се задоволи само с присъстващите, а побърза да се похвали и във Facebook, за да я види цяла България.

[caption id="attachment_309411" align="aligncenter" width="300"]Райна с крака за милиони, Коцето трябва да се пръска от яд Райна с крака за милиони, Коцето трябва да се пръска от яд[/caption]

Въпреки всички неразбории с Райна в "Пайнер", певицата вече си е изградила име в жанра и има постоянни фенове. Относно мъжката част на България обаче, всички трябва да се почитатели на Райна, тъй като Пилето е наистина красавица от класа.

[caption id="attachment_309416" align="aligncenter" width="300"]Тялото на Райна впечатлява българите вече над десетилетие Тялото на Райна впечатлява българите вече над десетилетие[/caption]

Гледайки тези снимки от плажа, няма как Константин да не се замисли защо всъщност се раздели с Райна. Той се радваше на това перфектно тяло немалко години, но после изгуби с лека ръка шанса да му се любува, което е странно.

[caption id="attachment_309419" align="aligncenter" width="300"]Райна седнала като примадона на плажа Райна седнала като примадона на плажа[/caption]

Всеки я иска, но Коцето я изпусна. Нещо, което буди сериозни размисли. Факт е обаче, че ако иска, Райна може да си намери мъж за минути.

[caption id="attachment_309422" align="aligncenter" width="300"]FOLK-DIVA Невероятното бижу от Сандански[/caption]

Самата Райна сподели, че една от мечтите й в живота е била именно да види Дубай. Сега тя я сбъдна. Макар да не спечели "Биг Брадър Ол Старс", красотата на певицата вечно ще я тласка напред в живота, това е неизбежно.

[caption id="attachment_309425" align="aligncenter" width="300"]krasavica Фолк дивата Райна впечатли и Дубай[/caption]