Направи го! Вижте кого съсипа Слави Трифонов!

Направи го! Вижте кого съсипа Слави Трифонов!
4.5 (90%) 8 votes

Слави Трифонов най-после го направи!

Слави Трифонов съсипа конкурента си Любо Нейков. Дългият уговорил с ръководството на bTV да свали предаването на актьора „Голата истина”. То бе конструирано по оригиналния формат на „Господари на ефира”, което върви по Нова телевизия.

Мотивите на Слави Трифонов били, че то е „боза”, „радва” се на ниска зрителска гледаемост и отвътре е твърде кухо и неатрактивно.
Но близки до артсредите твърдят точно обратното.

Дългият има зъб на пухкавия комик от популярното шоу „Комиците”. Слави му бил бесен, че от негов подчинен актьорът се превърнал в продуцент, водещ, че и негов конкурент. С това не успял да се примири водещият на „Шоуто на Слави”.

А зародишът на враждата бил още по-дълбок. Защото между тях застанали милиони, които Слави искал за себе си, а Нейков да сложи той ръка на тях заради продуцентската им работа в първите издания на „България търси талант”.

Слави Трифонов го направи накрая

Слави Трифонов го направи накрая

След като не се разбрали, освен че си тръгнал със скандал от „Шоуто на Слави”, Любо Нейков отмъкнал от екипа на Дългия и доста от хората му.
Разпрата между двамата вече продължава от доста дълго време.

Когато беше член на неговото телевизионно шоу, талантливият и популярен актьор се радваше на благоволение, щедро възнаграждение и изобщо популярност и слава такава, каквато само Слави Трифонов може да даде на своите подчинени.

Докато се приведени и умеят да „му целуват ръцете”. Но пък имаш ли смелостта малко да му речеш нещо на въпреки или да поискаш повече, понеже си си помислил, че го заслужаваш, веднага се сблъскваш с другия Слави. А той изобщо не е хрисим, миролюбив, внимателен и коректен. Такъв, откъм неговата тъмна страна го е видял и Любо Нейков.

И то след като толкова се е „самозабравил”, че поискал увеличение на платата, продължават да се радват зложелателите.

Дори и като колега на колега Слави Трифонов нямал намерение да „даде едно рамо” на екранната изява на известния актьор. Дори още преди да предприеме крайната решителна крачка, а именно смъкване от ефир, Дългия му правел и други спънки.

Слави Трифонов непрекъснато „изяждал” от ефирното време на предаването на Любо Нейков „Голата истина”. Актьорът също не му оставал длъжен. Той отправял попържни към гологлавия водещ с надеждата шефовете на медията да „издърпат ушите” на Дългия.

Което обаче не се случвало, тъй като Слави Трифонов е сред най-успешните им продуценти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Направи го! Вижте кого съсипа Слави Трифонов!”

  1. Име (задължително)

    мар. 06. 2014

    w00

  2. Jordanka Sotirova

    мар. 07. 2014

    Истината е,че голата истина си е ГОЛА ВОДА

Добавете коментар