Фолк певица изригна: Галена за нищо не става

5

Колежките на Галена продължават с ударите срещу нея, този път се нахвърли Силвия! „Певица на годината“ заслужавала друга изпълнителка, убедена е авторката на „Просякиня“

Изборът с Галена за Певица на годината предизвика много завист у доста от колежките й в „Пайнер“. Една от бесните певици се оказа Силвия. Позабравената изпълнителка на „Просякиня“ скочи не само срещу Галена, но и срещу политиката на музикалната компания, която според нея лансирала само изпълнители, които си плащали на продуцентите да им правят хитове, пише Skandalno.net.

Pevica-na-2013
Галена бе сериозно оплюта по долен начин от колежката си Силвия

Силвия счита всичко за нагласено. Ако нямаш пари, в „Пайнер“ те оставяли на заден план и с кариерата ти било свършено. Нещо подобно се случи  и с нея. Тя нашумя доста в началото на телевизия „Планета“, след което забременя и след раждането със славата й на практика бе свършено, припомня Kliuki.bg. Силвето обаче отдавна била спряла да плаща на когото и да било в компанията, защото имала достойнството, твърди самата тя.

Галена не само не ставала за Певица на годината, но и въобще не можела да пее, убедена е Силвия. Веднага след края на Наградите на Планета ТВ, Силвето побързала да оповести във Facebook своите виждания по въпроса. Тя не бе на концерта. От доста време въобще не посещавала подобни мероприятия, защото всичко било нагласено. Дали обаче заради друго не ги посещава, а именно защото не печели нищо всяка година?! Въпросът остава отворен за феновете, но не й прави чест на Силвия публично да злепоставя колежка.

Нека сега си припомним в следващото видео коя точно е Силвия, тъй като по-младата аудитория може и да няма представа от нейното съществуване. Тя няма хитовете на Галена, но „Просякиня“ се превърна в култова песен преди 14 години. Чуйте я и сами преценете дали Силвия има основание да се чувства по-добра от Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара
 1. фен на попфолка казва

  ПОДКРЕПЯМ СИЛВИЯ..ГАЛЕНА Е НАЙ-ФАЛШИВТА ПЕВИЦА В ПАЙНЕР…..ГАЛЕНКЕ , ГАЛЕНКЕ ТИ СИ НАЙ-ФАЛШИВТА ПЕВИЦА КОЙ ТЕ ВКАРА В ТОЗИ ЗАНАЯТ АМА ХИЧ НЕ ТИ СЕ ОТТДАВА ПЕЕНЕТО МНОГО СИ ФАЛШИВА ..ДА ПОКАЗВАШ ЗАДНИКА СИ МОЖЕШ НО ДА ПЕЕШ ХИЧ НЕ ТИ СЕ ОТТДАВА…МИТКО ПАЙНЕРА ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВА ЧЕ ПЕВИЦАТА МУ НА ГОДИНАТА НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ А ПОКАЗВА ЕВТИН СТРИПТИЗ НА КОНЕЦРТА И СТАНА ЗА ПОСМЕШИЩЕ

 2. Име (задължително) казва

  На едни им бяга пеенето, на други-писането.:-)

 3. silvia казва

  Силвето пее много хубаво. Според мен тя трябваше да спечели наградата – Певица на годината.

 4. аз казва

  Силвийо, яд те е, че си грозна, дебела и фъфлеща и за толкова години нищо неможа да сътвориш, така че недей гледа в чуждата паница. Галена е на светлинни години пред теб!

 5. Sisito Ivanova казва

  tva ne e istina nemoje silvia da e po dobra ot galena

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.