Колежките на Галена продължават с ударите срещу нея, този път се нахвърли Силвия! "Певица на годината" заслужавала друга изпълнителка, убедена е авторката на "Просякиня"

Изборът с Галена за Певица на годината предизвика много завист у доста от колежките й в "Пайнер". Една от бесните певици се оказа Силвия. Позабравената изпълнителка на "Просякиня" скочи не само срещу Галена, но и срещу политиката на музикалната компания, която според нея лансирала само изпълнители, които си плащали на продуцентите да им правят хитове, пише Skandalno.net.

[caption id="attachment_309444" align="alignright" width="300"]Pevica-na-2013 Галена бе сериозно оплюта по долен начин от колежката си Силвия[/caption]

Силвия счита всичко за нагласено. Ако нямаш пари, в "Пайнер" те оставяли на заден план и с кариерата ти било свършено. Нещо подобно се случи  и с нея. Тя нашумя доста в началото на телевизия "Планета", след което забременя и след раждането със славата й на практика бе свършено, припомня Kliuki.bg. Силвето обаче отдавна била спряла да плаща на когото и да било в компанията, защото имала достойнството, твърди самата тя.

Галена не само не ставала за Певица на годината, но и въобще не можела да пее, убедена е Силвия. Веднага след края на Наградите на Планета ТВ, Силвето побързала да оповести във Facebook своите виждания по въпроса. Тя не бе на концерта. От доста време въобще не посещавала подобни мероприятия, защото всичко било нагласено. Дали обаче заради друго не ги посещава, а именно защото не печели нищо всяка година?! Въпросът остава отворен за феновете, но не й прави чест на Силвия публично да злепоставя колежка.

Нека сега си припомним в следващото видео коя точно е Силвия, тъй като по-младата аудитория може и да няма представа от нейното съществуване. Тя няма хитовете на Галена, но "Просякиня" се превърна в култова песен преди 14 години. Чуйте я и сами преценете дали Силвия има основание да се чувства по-добра от Галена.