„Гаднярът” Вини Джоунс се оказа истински мъжкар с нежно сърце

Вини Джоунс се оказа наистина страхотен сладур!

Футболната легенда с успешна филмова кариера беше истинско откритие за българската публика. Вместо грубияна, който се държи неспортсменски на стадиона, видяха истински възпитан мъж, всеотдаен към работата си и сърдечен в отношенията с обикновените хора.

Вини Джоунс не само се раздаде на 100% в „Къртицата 2”, където се бори като звяр за съотборниците си. Той утешаваше разстроените дами, осигури им хранителни продукти, забавляваше ги, а за сбогуване им устрои прекрасна прощална вечеря.

[caption id="attachment_309456" align="aligncenter" width="300"]Вини Джоунс трогна хората в Базата Вини Джоунс трогна хората в Базата[/caption]

На въпросното събиране, футболистът, нарочен за гамен, направи нещо неочаквано, но изключително трогателно, видя kliuki.bg. Докато се сбогуваше с новите си български приятели в „Къртицата 2”, той реши да подари нещо специално на един от тях.

[caption id="attachment_309457" align="aligncenter" width="300"]и остави безмълвен Илиян Киряков и остави безмълвен Илиян Киряков[/caption]

Вини Джоунс връчи мило писмо на най-близкия до него играч в Базата, който се оказа Илиян Киряков. В него се съдържа покана за дома му в Холивуд, и то – изцяло на негови разноски.

Българинът остана истински развълнуван от вниманието на някогашния си съперник от Уелс. Една от големите болки в живота му е, че старото приятелство с Христо Стоичков вече го няма. Камата го е зачеркнал от живота си, защото дребничкият му колега не осребрил както останалите успеха си от САЩ през 1994.

С участието си в „Къртицата 2” Илиян Киряков се надява да се почувства отново успешен. До момента е на прав път! Дори да не спечели формата, всеотдайността му извоюва обичта и подкрепата на съотборниците и зрителите, но и уважението на, както се вижда, на Вини Джоунс!