Стефан Данаилов се пребори с коварната болест и се връща от Париж с най-добрата вест!

„Стефан Данаилов е здрав!”, обяви повече от щастлива Валерия Велева на страницата си във Фейсбук!

Благодарение на журналистката от „Преса”, държавата най-сетне получи добра новина за първа страница (която да не е свързана със спорта)! Щастливата Велева не се сдържа да „изкрещи” вестта на стената си в социалната мрежа. Любимецът на три поколения българи успя да надвие коварната болест, която го връхлетя ненадейно, разбра kliuki.bg!

[caption id="attachment_309473" align="aligncenter" width="300"]Валерия не се сдържа: Стефан Данаилов е ЗДРАВ! Валерия не се сдържа: Стефан Данаилов е ЗДРАВ![/caption]

Заболяването му дълго време беше скривано от масовата публика, но истината не може да бъде крита вечно. В края на януари хората разбраха, че Стефан Данаилов и близките му са изправени пред най-тежкото изпитание – борбата за живота му.

Убийственият режим на работа, в който намират място политиката, преподаването, театъра и снимките, взеха своето. Наред с любовта на хората, славата има своя цена!

Разпространи се и тезата, че болестта се отключила няколко месеца след най-успешния сезон на „ВИП Брадър”. Моментално бяха набедени Ирен Кривошиева и сина й Владо, че са причинили изключителен стрес на актьора, който се съсипал от хорските одумки.

Актрисата пожела на бившата си голяма любов да оздравее. Владимир Данаилов даде интервю, в което заяви, че е абсолютно сигурен в едно – баща му ще оздравее!

Ексцентричният син на звездата се оказа абсолютно прав! Месец и малко след като медиите разпространиха заканата на Стефан Данаилов, че и ракът няма да му се опре, оздравяването му е факт!