Сензационната Крисия Тодорова от Разград, която разтопи сърцата на цяла България с невероятен глас и харизма, има голяма конкуренция за дете-чудо

Малката принцеса си има достойна конкуренция. В лицето на невероятно обаятелната със сценичното си присъствие Ахинора. Детето-чудо, както единодушно са го обявили от екипа на продуцента Магърдич Халваджиян, става една от водещите в предаването му по Нова телевизия „Големите надежди” и екранна партньорка на плеяда от знаменитости.

Момичето с господарското име, каквото е носила съпругата на хан Аспарух вече обра овациите на публиката. Тя ги взриви още преди да е станала официална водеща. Но преди това разтопи сърцето на дългокосия арменец с дяволитото обяснение, че жените са без възраст, в отговор на въпроса му на колко години е.

[caption id="attachment_309487" align="alignright" width="300"]Уникалната Крисия е застрашена Уникалната Крисия е застрашена[/caption]

Зрителите нямат търпение да видят Ахинора на екрана на Нова телевизия да партнира на водещия Драго Симеонов и да представя участниците, които ще се „борят” за място в шоуто с уменията си да пеят и танцуват.

Те ще бъдат подбрани измежду хиляда претенденти за слава на възраст от четири до четиринадесет годишна възраст.

Накрая ще останат само 60, които жури в състав от Веселин Маринов, Любо Киров и певицата Дивна, която става популярна след телевизионното предаване „Пей с мен” заедно с Миро ще коментират като кандидат-призьори.

На журито ще се „отнеме” възможността да определи кой ще е бъдещия победител в реалити формата. Тази „чест” ще се предостави на публиката, която ще заяви кой ще е нейния любимец и фаворит.

А ролята на прелестната Ахинора е да представя одобрените деца, които ще се борят за престижната награда. Екипът на Маги хвърля големи очаквания към 5-годишната Ахинора да изстреля рейтинга на предаването най-малко до планетата Марс. Засега чаровницата се справя божествено.

Тя вече е грабнала безнадеждно сърцата на хората от групата на Халваджиян.

Новото шоу по Нова телевизия тръгва от средата на март. Според Магърдич Халваджиян идеята си той е представил на медийното ръководство още преди две години, но проектът зациклил здраво.

И предаването „фалирало” дори преди да се роди на екрана. Дългият обаче подушил предложението на арменеца и побързал да го реализира и представи като собствено на босовете си.

Така той катурнал Халваджиян и му откраднал замисъла пред носа, като го стартирал дни преди „Големите надежди”. Затова и идеята е леко видоизменена.

А екипът на Маги стиска палци и се моли вълшебната 5-годишна Ахинора поне малко да засенчи екранната партньорка на г-н Андреев, по която цяла България лудна – магнетичната 9-годишна Крисия.

http://youtu.be/ScDwNFPJHdM