Емилия засегна Андреа и работата й – каквото и да правела, нямало ефект!

Емилия обиди Андреа (без да иска?!) и труда, който хвърля, за да се развива кариерата й!

Любимата на Коко Динев пак се набута между шамарите! Тъкмо обяви край на „студената война” между нея и Анелия и вече подкара нова! За разнообразие, остави бившата жена на половинката си на мира, но пък се захвана с най-добрата й приятелка в гилдията, научи kliuki.bg.

Емилия, която уж се ползва с име на сговорчива и приятна певица, пак показа познатия си маниер - първо да говори, след това да мисли! Изпълнителката в прав текст се подигра с труда на Андреа, макар и да не целеше точно това!

В интервюто, което даде по повод наградата си в „Открит микрофон”, певицата се ожали, че българските мениджъри и разпространители не вършат никаква работа. И тя като колежките си правела „от нищо нещо”, хвърляли луди пари, нямала никаква възвращаемост...

[caption id="attachment_309495" align="aligncenter" width="300"]Емилия не очаква да пробие в чужбина! Андреа пускала парчета и клипове - полза никаква! Емилия не очаква да пробие в чужбина! Андреа пускала парчета и клипове - полза никаква![/caption]

Опитите на водещата Еми Стоянова да намекне, че инвестицията в подобни проекти може да й отвори вратите на запад, удариха на камък. Нищо такова нямало да се случи, дори дуетът с Ави нямало да пробие – щели да завъртят парчето няколко пъти и толкоз!

За да докаже тезата си, Емилия включи и Андреа като пример по темата! "И какво като пускат песни на Андреа в чужбина? Никакъв резултат! Не са й предложили договор за албум", реди половинката на Коко Динев.

Побеснелите фенове на Анреа реагираха мълниеносно! Не е ли чувала Емилия с каква популярност се ползва колежката й най-малкото на Балканския полуостров?! Да не говорим, че близкото й сътрудничество с румънеца Кости й помогна да работи с популярни имена като Кат ДеЛуна и Шаги!

Някои по-жлъчни определиха коментара й като „Гроздето е кисело”, а трети смятат, че това е удар отново в лагера на Анелия.

Вижте как Емилия подцени труда на Андреа на 18-тата минута във ВИДЕОТО ТУК!