Поп фолк гилдията е застрашена от нова битка, поведена от Мара Отварачката!

Титанична война са си спретнали две от вървежните фолк диви Мара Отварачката и Емилия. И то не заради брой участия или песен, която и двете искат в репертоара си. Защото и двете певици в последно време са загърбили сценичното си усъвършенстване, а се усъвършенстват в умението да врътват главите на финансово стабилни мъже. Пък били те и не толкова добре изглеждащи като визия.

Плячката на Мара Отварачката се изплъзва от устатата й. Депутатският син Християн Гущеров, който притежава милиони и угаждаше във всяка една прищявка на вечно недоволното миньонче явно е решил най-после да я натири заради капризите й. И да я подмени с колежката й Емилия.

Това вече упорито се шушука в чалга средите.

[caption id="attachment_309499" align="alignright" width="300"]Мара Отварачката не е на себе си от яд Мара Отварачката не е на себе си от яд[/caption]

И съпругата на Коко Динев си го е нарочила. Защото почитателят на чалга звездите,собственика на футболен тим, през чието легло преминаха не една и две изкусителни силиконки на лекия жанр май го очаква тотален фалит.

Това е подушила настоящата му съпруга, която „устоя” на токатите на възлюбения, на безбройните му забежки, но никак не може се примири със скромния живот, която я очаква в бъдеще, ако Динев загуби авоарите си, пише Hot Arena. net. Затова и е побързала да се ориентира о време. Като си е нацелила не кой да е, а Християн Гущеров за следващата мишена.

Заварката станала на едно нейно участие, където любимият на Мара се появил само в мъжка компания. Това подействало стимулиращо на русата фурия, която използвала липсата на колежката си, за да скъси дистанцията между нея и милионерския наследник. След това станало още по-лесно.

Последвали телефонни обаждания и намеци за по-пикантни продължения. Които скрити предложения не убегнали от знанието на чалга фурията с нисък ръст. Тя била бясна на Емилия, която вече точила зъби за огромния трофей и предчувства победата си.

Същият терк изпълнителката на „Смелите си имат всичко” приложила, за да измести чаровната Анелия от леглото на шавливия футболен бос, който по-късно превърнала и в съпруг. Но за разлика от нея Мара Отварачката няма намерение „свие знамената”.

Нейни близки и приятели не я познават като примирена и готова да отстъпи. Те я знаят като „куче”, което като захапе, няма начин да отстъпи от полагаемото й се. Според нея. Затова в чалга средите се готвят за грандиозно шоу и дори женски бой.

http://youtu.be/xXPOwBOMiVg