Евгени Минчев награди Андреа, с което направи за смях Николета Лозанова

Злобата на Николета Лозанова по Андреа си намери своя майстор и той се казва Евгени Минчев. Модният спец провъзгласи официално Андреа за Fashion Idol на поп-фолка през 2013 година, научи Kliuki.bg. Това се случи на 25-тия Бал на Топ моделите, проведен в столичен Мол днес. Организаторът и водещ на събитието Евгени Минчев обяви публично, че за най-добре облечената фолк дива през изминалата година избира Андреа. Наградата й бе връчена лично от него.

Всичко това идва като студен душ за Николета Лозанова. Половинката на Кобрата се спука да изкарва Андреа едва ли не модно недоразумение. В "Поверително" тя разкритикува жестоко облеклото на бившата си приятелка и изкара целия й моден стил смехотворен, с липса на всякакъв вкус.

[caption id="attachment_309508" align="alignright" width="300"]Andrea Андреа с Евгени Минчев и Мис Уелс 2013 по време на избирането й за номер 1 в модата[/caption]

Да, но не! Официално бе потвърдено точно обратното. Андреа се оказа пример за мода, мислят специалистите. Така Николета бе поразена като с гръм, защото цялата помия, излята от предаването й към фолк дивата, се оказа плод чисто и просто на злобата на Ники.

И докато Николета Лозанова си служи само и единствено с манипулативни за народа твърдения, то Андреа прилага доказателства за превъзходството си над Ники, които няма как да бъдат оборени. Наградата на възлюбената на Пулев за Моден Идол е само потвърждение, че Лозанова има защо да се пръска от яд. Преди дни песен на Андреа бе излъчена по CNN, което е прецедент за родния ни поп-фолк. Действително фактите в подкрепа на Андреа станаха доста, докато Николета има само и единствено недоказани твърдения, подкрепени с лично мнение и преценка.