През сълзи: Райна разказа открито за любовта си с Пламен!

През сълзи: Райна разказа открито за любовта си с Пламен!
4.8 (95.56%) 9 votes

Райна не само разказа за Пламен, а дори се разплака!

За първи път в ефир Пилето на поп фолка Райна проговори открито за голямата си любов. И се оказа, че въпросната любов не е Константин, с когото певицата имаше връзка 5 години, а с никому неизвестно момче на име Пламен, с когото били неразделни цели 6 лета.

Двамата се запознали в момента, в който Райна тъкмо прохождала в попрището на поп фолка, а кариерата й бавно, но стремглаво се издигала нагоре. Райна и Пламен се влюбили толкова силно, че буквално не можели един без друг. Докато дошъл моментът, в който Райна трябвало да избира на кое да отделя повече време – на любовта или на работата и успеха.

Райна още таи вина за краха на любовта й с Пламен

Райна още таи вина за краха на любовта й с Пламен

Тъкмо тогава Пламен някак се отдръпнал от нея и в очите й изглеждал дори отчужден. „Оказа се, че той просто е искал да не ме притиска, а да ми даде свобода, за да открия себе си и да реша кое ми е важно и какво искам. Аз обаче си държах на ината и чувството за криворазбрана гордост и реших да му го върна, да го нараня. Точно тогава му изневерих“, разказва Райна и не крие сълзите си, защото по думите й, само Пламен й бил показал какво означава да те обичат на сто процента.

Когато той разбрал за измяната на Райна, връзката им приключила, а отгогава тя пази тази болка и вина в душата си. Макар че днес вече се чувства щастлива. Райна отново потвърди, че до себе си има мъж, в когото е влюбена и който й носи радост и обич.

И, напук на предположенията, той не бил богат, известен, бизнесмен, или футболист. Просто обикновен мъж със сериозна професия, към когото най-сетне е почувствала онова, което й липсваше от дълго време, а именно тръпка.

Феновете желаят много любов и късмет и на двамата, а защо не след известно време да видим Райна и като булка?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “През сълзи: Райна разказа открито за любовта си с Пламен!”

 1. Име (задължително)

  мар. 07. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. нели

  мар. 07. 2014

  на някой друг да ги разправя тия врели-некипели….имал приятеля и сериозна професия….ама мухлоооооо мухлоооооооооо ти хората съвсем за балъци ги взе …..поне спри да даваш подобни изявления че ние сме наясно долни пачаври като теб колко струват-не че си заслужава харча ама нейсе…парцал…

 3. ле ле

  мар. 07. 2014

  ама Нели по спокойно , ще вземеш да се задавиш от злоба , малииии, Райничка се разхожда в Дубай , а вие си пишете

Добавете коментар