Здравето на Филип Киркоров сериозно влошено, певецът почива усилено вкъщи! Проблеми със сърцето го тормозят, но все пак най-лошото бе избегнато!

Великият руски певец Филип Киркоров е бил на косъм от смъртта преди седмица, научи Kliuki.bg. Новината гръмна от руски онлайн медии и обиколи света за часове. Певецът е получил сърдечна криза и според информациите състоянието му е било наистина тежко. Близките му повикали "Бърза помощ", тъй като се уплашили, че музикалният талант с български корени може да си отиде от този свят по най-неочаквания начин, което щеше да шокира цял свят.

[caption id="attachment_309526" align="alignright" width="300"]Philip Филип Киркоров на косъм от смъртта, но оцеля[/caption]

В крайна сметка обаче Филип Киркоров е бил спасен, но лекарите са го предупредили да спре с работата поне за малко, тъй като той не се спира от турнета и ангажименти. Към момента големият певец лежи вкъщи и почива. Като причина за сърдечната криза се посочва високо кръвно налягане, което е довело да проблеми със сърцето.

Влошеното здраве на Филип Киркоров не е нещо ново, тъй като още през лятото на миналата година имаше информации, че той е постъпил в болница след инфаркт. Киркоров е само на 46 години и все още му е рано за проблеми в сърдечната област, които се срещат най-вече при мъже, прехвърлили 50-те години. Певецът обаче водел доста нездравословен начин на живот, пишат в Русия, и затова здравето му е доста влошено.

Очаква се певецът да няма участия в следващите месеци, като предстоящото му турне за този месец е отложено без крайна дата.