Виктория Джумпарова, Емил и Христина Русева направиха драма с елементи на психотрилър, вместо екшън в „Къртицата 2”

Виктория Джумпарова, Емил и Христина Русева помогнаха на Иван и Андрей да забъркат ужасяваща любовна интрига в името на рейтинга!

Двойката продуценти сътвориха истинско безумие в „Къртицата 2”. В сезона, в който щеше всичко да е убийствен екшън, зрителите станаха свидетели на най-бруталната история за любовен триъгълник, видя kliuki.bg.

Ако си мислехте, че драмите около Миро и Елена в „Биг Брадър 2” или историите около Рут, са били безумие – просто не сте познали! Ники Николов се оказа истински майстор на провокациите, а в комбинация с Иван и Андрей, се роди невъзможният за осмисляне триъгълник – Виктория Джумпарова, Емил и Христина Русева.

Благодарение е една споделена тайна по време на кастингите и един счупен крак, зрителите снощи видяха нещо невиждано. По иронията на съдбата в „Къртицата 2” под един покрив ще се срещнат съпрузи и любовница. Това обаче не е всичко.

Вместо прозаичен любовен триъгълник, хората ще разнищят потресаваща история, в която има поне един психопат-лъжец, един манипулатор и една жертва. Все още обаче не се знае кой кой е.

[caption id="attachment_309540" align="aligncenter" width="300"]Луда или жертва на психопат?! Луда или жертва на психопат?![/caption]

Иван и Андрей дадоха възможност на Виктория Джумпарова, Емил и Христина Русева да разкажат своята истина. Публиката на шоуто просто трябва да реши на кой да повярва!

За моделката историята се е развила така: viktoria Неверникът, който побърква двете красавици, твърди, че драмата се е разиграла така: emil Историята е наистина трудна за описване и осъзнаване. Че е пошла – пошла е. Че е брутална – брутална е! Че Иван и Андрей изораха дъното с нея – сигурно е! Но че Виктория Джумпарова, Емил и Христина Русева ще донесат вселенски рейтинг на Къртицата 2, може да се убедите във видеото: Къртицата2 / 06.03.2014 част1 by cool12312