Медиите се тресат: Ето коя се подигра с Алисия и отмъкна Ники Михайлов! /СНИМКИ/

Медиите се тресат: Ето коя се подигра с Алисия и отмъкна Ники Михайлов! /СНИМКИ/
5 (100%) 2 votes

Новината разтресе медийния свят днес и обещава да се превърне в сензация!

Медиите се тресат! Няма лъжа, нито измама. Новината, гръмнала днес, обещава да взриви столичния елит и да се превърне в сензация. Защото наистина е такава. А именно – новата изгора на Ники Михайлов е не коя да е, а приятелката на Алисия, изкусителната моделка Моника Валериева.

Алисия е предадена от приятелката си Моника Валериева

Алисия е предадена от приятелката си Моника Валериева

Този сензационен взрив бе оповестен от Хотарена.нет, по информация от техен достоверен източник. Оказва се, че в момента Моника Валериева се намира в обятията на Ники Михайлов във Верона. Тя заминала преди дни за Ботуша заедно с приятелка, като поканата дошла лично от вратаря. А и плащането на пътните разноски също.

На Ники ли изпраща целувки Моника Валериева?!

На Ники ли изпраща целувки Моника Валериева?!

Двете красавици отлетели за град Бергамо, откъдето хващат влак в посока Верона. Там щял да ги чака лично Ники Михайлов, който не на шега бил полудял по красивата Моника Валериева. А тя изобщо не си и полислила да се дърпа и да му отказва. Макар че доскоро се водеше първа дружка на Алисия и неин съучастник в борбата й с Николета Лозанова.

Самата Алисия ще получи истински шок от новината, че не друга, а дружката й Моника Валериева се е подиграла с нея и е отмъкнала любимия под носа й, но това е факт. Слабостта на Ники Михайлов към нежните създания е известна отдавна като вратарят дори се е превърнал в нарицателно за женкар.

Явно на него и през ум не му минава колко постъпката му ще нарани самата Алисия, с която са заедно от много време. Но пък може и да мисли, че е свикнала, защото певицата едва ли е виждала толкова изневери в живота си, при това само от един мъж. Да, рогата са огромни и тежат.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Медиите се тресат: Ето коя се подигра с Алисия и отмъкна Ники Михайлов! /СНИМКИ/”

  1. Sashka Grigorova

    мар. 07. 2014

    tozi za kakvo se misli egati golemiq svalq4 absoluten bokluk vsi4ko se vra6ta s lihvite taka 4e i nego nqma da go podmine sadbata tpgava da go vidim

  2. аха аха

    мар. 08. 2014

    голям е-ч голяма работа.дали и е втория.на мен все така ми казваха.ха ха хааааа.дано му е честита за следващите дни и да си мисли за следващата чалгарка.нали семейството трябва да подържа традицията.

Добавете коментар