Певицата не издържа и изля гнева си!

Глория е бясна. Певицата не издържа и изля гнева си, породен заради щерка й Симона Загорова. Примата на поп фолка заяви официално, че не я интересува какво се пише и говори за нея, нито, че не е получавала прословутата награда "Певица на годината" от Пайнер.

Това, за което е бясна обаче е дъщеря й и писанията по неин адрес. Глория ядно и директно заяви на всички да спрат с глупостите по отношение на Симона Загорова и да я оставят на мира. Защото щерка й нито си е слагала силикон в устните, нито се е подлагала на липосукция, нито си е коригирала скулите.

[caption id="attachment_309551" align="alignright" width="225"]Глория е вбесена от всичко, което чете и слуша за Симона Глория е вбесена от всичко, което чете и слуша за Симона[/caption]

"Говорим за едно 16-годишно момиче, за Бога! Омръзна ми, писна ми да чета какви ли не простотии по адрес на Симона, още повече когато не са верни. В тях няма и капчица истина. Нека да говорят за мен, да ме изкарват каква ли не, аз съм свикнала. От години се боря с клюките и жълтите медии, и вече съм претръпнала. Мен те няма да ме сломят. Но Симона могат, защото е още твърде млада. Така че престанете веднъж завинаги!", изля справедливия си гняв Глория.

Колкото до наградите на Пайнер, тя заяви, че е в професията от 20-тина лета и още преди да бъдат измислени въпросните награди на телевизия Планета, тя многократно е била признавана за най-добра певица, имала е най-продаван албум и най-големи хитове.

А по въпроса за личния й живот и любовта, Глория остана лаконична - ще запази цялата информация за себе си. И не иска да коментира новината, която излезе преди дни, че се е сгодила за голям музикален продуцент, за когото възнамерява да се бракува.