Зуека е дълбоко наранен от постъпката на дъщеря си!

Васил Василев - Зуека е дълбоко наранен от постъпката на единствената си дъщеря Дивина. Тя е детето му от дългогодишния брак с бившата му съпруга Нина, с която той скъса преди няколко лета. Причината бе любов. Зуека се влюби искрено в по-младата Анна Вичева, с която чакат дете.

[caption id="attachment_309560" align="alignright" width="300"]Зуека е много тъжен заради постъпката на Дивина Зуека е много тъжен заради постъпката на Дивина[/caption]

Точно тук идва и причината за мъката на водещия на "Господари на ефира". Любимата му дъщеря Дивина още не иска да знае за него, а се зарекла, че няма да погледне бъдещото си братче или сестриче. Момичето било силно ядосано на баща си, задето е зарязал майка й за по-млада жена и не ще да му прости.

"Това наистина съсипва Зуека. Той е щастлив и влюбен, с Анна се разбират прекрасно и се вълнуват за предстоящото раждане. Нищо обаче не може да отнеме болката, която изпитва заради първородната си щерка Дивина. Тя се отнася много жестоко с него, макар че родителите й не са първите, които се развеждат. Все пак живеем в 21 век, това са нормални неща", коментират колеги на Зуека и се надяват, че с времето Дивина все пак ще намери сили да прости и да се сближи отново с баща си.

Колкото до чаканата сватба на Зуека и Анна Вичева, то тя се отлага, стана ясно преди дни. Бременната Анна не искала и да чуе да се подвизава в булчинска рокля с огромния си корем и заявила, че не иска сватба.

"Ще си гледам къщата и детето и това е. Важни са отношенията между хората, а не някакъв подпис", убедена била половинката на Зуека.

А самият Зуек обявил, че ако двамата все пак вдигнат сватбено тържество след време, то то щяло да се състои в двора на къщата в село Лозен, която той изгради за новото си семейство. Там имало широка зелена градина, в която той и любимата му Анна да си кажат "Да".