Красивата Емануела стана жертва на измама

Красивата Емануела стана жертва на измама
4.2 (84%) 5 votes

Емануела предупреди феновете си да не вярват на всичко във Facebook! Срещу нея бе извършена измама и тя я разкри пред всички!

Голяма измама срещу Емануела се извършва във Facebook, научи Kliuki.bg. Красивата певица стана жертва на фалшива страница от нейно име в мрежата. Днес тя окончателно побесня от измамата срещу себе си и разкри в официалната си страница как се злоупотребява с името и славата й.

Емануела жертва на измама във Facebook

Емануела жертва на измама във Facebook

Емануела публикува скрийншот на въпросната фалшива страница и предупреди почитателите си да не вярват и на една дума от написаното там, защото това не е тя. Администраторите на тази страница си позволяват да пишат от името на Емануела и да твърдят неща, които тя никога не е казвала. Там даже се споменава, че певицата щяла да отговаря на всякакви въпроси до следобеда на 8 март. Това вече преля чашата за истинската Емануела и тя разкри пред всички лъжата, умолявайки феновете си да докладват фалшивата страница, за да може тя да бъде премахната.

Истината е, във Facebook се злоупотребява непрестанно с известните личности. Преди около два месеца същото се случи и с друга фолк дива – Малина, която разбра за годежа си от социалната мрежа. Скандалът тогава стигна чак до телевизията и в следствие на това фалшивият профил на Малина бе премахнат.

Kliuki.bg се свърза с Емануела и може да потвърди, че певицата държи изключително топла и тясна връзка със своите почитатели чрез официалната си страница. Тя откликва на всеки фен и комуникира лично с него, докато във фалшивата страница това не се случва. Жалко, че има такава измама срещу красивата Емануела, но това е част от света на шоубизнеса.

Вижте фалшивата Емануела, която бе представена пред феновете лично от певицата, за да ги предупреди!

Фалшивата страница на Емануела, не вярвайте на нея!

Фалшивата страница на Емануела, не вярвайте на нея!

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Красивата Емануела стана жертва на измама”

 1. Ана

  мар. 07. 2014

  Този ли урунгел.

 2. liqna

  мар. 09. 2014

  abe tapanarke

 3. liqna

  мар. 09. 2014

  nedeite daposmeew vehe dapiwewtaka hewete iselq ot klyki be ymrqlo kokowkasi ti ana naigroznoto imekoeto samhyvala prezceliqsi jivot kokowka dolna pedalke dolno ana tapahkata

Добавете коментар