Денди отрече за Андреа, но съмнението остава

Денди отрече за Андреа, но съмнението остава
5 (100%) 3 votes

Денди отсече: Коя е тая Андреа, даже не я знам?! Дали обаче да му вярваме или всичко е игра?! Ненавистта на Любомир Милчев към музикалния жанр поп-фолк е известна на всички, но е известно и че финансовите средства на Денди не винаги са много, поради липса на интерес към книгите му!

Писателят Денди обяви, че няма нищо общо с фолк дивата Андреа, както се говори през последните дни. Той е потресен откъде въобще се е появил този слух, при положение че даже не познава лично певицата. Риалити звездата никога не е харесвала поп-фолка и нямала намерение да се запознава с някого от там по собствено желание.

Kliuki.bg припомня на читателите си, че в общественото пространство се завъртя интересната информация, че Кубрат Пулев е наел Любомир Милчев – Денди с цел да подобри поведението на Андреа по обществени места. Носи се слух, че хубавицата не знаела как да се държи и постоянно излагала Кобрата пред видни личности. Затова боксьорът уж платил солидна сума на бронзовия медалист от „Биг Брадър Ол Старс“, който трябвало да научи фолк дивата на обноски.

Dandy

Денди отрече за Андреа, но съмнението остава

Денди обаче отрече всичко, пише Skandalno.net. Той е изненадан как така са го свързали с Андреа и Пулев, след като се движи в съвсем различна среда и не си пада особено от гореспоменатите личности. Денди нито щял да помага на певицата, нито имал желание да се запознава с нея. Не е ясно обаче дали писателят нарочно казва това, тъй като при едно такова унизително обучение със сигурност Кобрата би му заръчал то да остане в тайна, за да не излага Андреа.

Все пак по-вероятно е наистина Денди да няма общо с красивата певица, макар да се знае, че писателят не е особено добре с парите за стандарта си на живот, тъй като продажбите на книгите му са оскъдни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар