Фолк красавицата Лияна шокира феновете си с изявлението, че няма да празнува 8 март! Това породи слухът, че певицата се е разделила в Павел Чернев!

Навръх Деня на жената една от най-желаните дами у нас сподели, че няма да празнува 8 март. Певицата Лияна не счита този ден за специален, защото било унизително, че само в един ден от годината се почитала жената. Фолк дивата смята, че във всеки един миг трябва да се чества този ден. Затова хубавицата не мисли да прави нещо по-особено днес.

Думите на Лияна обаче звучат малко като думи на онова самотно момиче, което си няма кавалер и отрича всеки романтичен празник от някакъв комплекс. Всички сме чували или виждали подобни дами, които ревностно защитават правата на жените и уж не признават етикети за честване.

[caption id="attachment_309669" align="alignright" width="300"]Liana Лияна няма да празнува с Павел Чернев[/caption]

Възниква основателният въпрос къде е Павел Чернев?! Той и Лияна имат любовен романс, колкото и да се опитваха да го скрият. По всички медии излезе, че има нещо между двамата и се очакваше днес политикът да зарадва певицата с някакъв жест за големия празник.

Изненадата става още по-голяма, след като Лияна оповести на своите фенове, че в момента не е влюбена, научи Kliuki.bg. Всички вече се питат дали Павел Чернев не е поредният мъж, който се подигра с фолк дивата, захвърляйки я след любовна авантюра. Именно това направи футболистът Благо Георгиев преди време, а има слухове, че същото е сторил и Мариан Кюрпанов след само една нощ.

Каквато и да е истината, Лияна ще прекара един самотен празник. Най-вероятно тя ще бъде единствено в компанията на малкото си детенце. Макар да твърди, че щастливите хора нямали нужда от празнуване само на един ден, отъждествявайки себе си като щастлива, няма как на някоя жена да не й стане болезнено, когато не получи и едно цвете на днешния голям празник.