Ники Кънчев удари кьоравото, както се казва на жаргон!

Ники Кънчев буквално удари джакпота с рекордната заплата, която си извоюва в новия сезон на шоуто "Стани богат". Водещият, който често е определян като лицето на Нова телевизия с основната си роля в сезоните на риалити форматите Биг и Вип Брадър, ще получава космическа за България сума в новия сезон на "Стани богат".

За да задава въпросите на своите гости, Ники Кънчев ще прибира внушителните 8 000 лева всеки месец. Това издадоха от екипа на Нова телевизия, а по всичко личи, че Ники Кънчев е не на 7-то, а на 19-то небе от щастие. Най-накрая той щял да успее да позакърпи отънелия си напоследък портфейл и самодоволно потривал ръце след сключения договор.

[caption id="attachment_309687" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев удари кьоравото Ники Кънчев удари кьоравото[/caption]

Припомняме, че в последно време Ники Кънчев бе сериозно притеснен за бъдещето си в телевизията, като всичко тръгна още от последния сезон на Биг Брадър. Тогава зрителите нададоха вой, че е време продуцентите на шоуто да го заменят с някои по-ново и свежо лице, а също така се чуха и коментари, че Ники Кънчев се е взел доста насериозно и си позволява волности, неприсъщи на водещ.

Тръгнаха слухове, че това е последното му водене на риалити формата, което разбира се, ще стане ясно чак следващия сезон. Дотогава Ники Кънчев ще има добрата възможност да поспести някой и друг лев, защото със заплата като неговата от 8 бона, ти остават средства за всичко.

На фона на тежкото положение в страната обаче и недоимъка на голяма част от българите, подобна рекордна заплата, е абсурдна, чуха се коментари, а форумите в социалната мрежа се напълниха с отзиви на възмутени потребители, които сравниха заплатата на Ники Кънчев със своите мизерни възнаграждения от по 500-600 лева.