Дебора Иванова опасно близка с приятелка на 8 март

Чалга певицата Дебора Иванова направи женския празник такъв в буквалния смисъл. Снощи фолк дивата отпразнува 8 март в компанията на свои приятелки. С една от тях обаче Дебора изглеждаше особено близка. Въпросното момиче се казва Лили Найчева. Тя е уловена в един предизвикателен момент, когато награбва Дебора отзад. Лили е хванала чалга певицата по доста горещ начин и двете се забавляват максимално в нощния клуб Playhouse.

[caption id="attachment_309703" align="alignright" width="225"]Дебора изненадана отзад от приятелка на 8 март Дебора изненадана отзад от приятелка на 8 март[/caption]

Ден преди 8 март Дебора Иванова приключи любовните си отношения с неизвестен мъж. Тя го обяви официално на 7 март и шокира всички, тъй като не пожела мъжка компания на женския празник. Така Дебора се обрече да празнува само с приятелки, но тя обяви, че това не й пречи, а напротив. Певицата смята този ден изцяло за женски и от мъже нямало нужда. Виждаме в снимката, че действително е така, даже май прекалено така.

Всъщност това не е единствената по-предизвикателна поза между Дебора и Лили в дискотеката. Двете непрестанно са разбуждали мъжкия интерес и фантазия с горещи мигове помежду си, научи Kliuki.bg. Във Facebook фолк дивата е отбелязала, че ситуацията с нейната приятелка е опасно близка с думите "Мммм... Не е зле...". И наистина не е зле, особено за мъжкия поглед.