Мариан Кюрпанов яко го е закъсал за пари!

Моделът, който демонстрираше в Къщата на ВИП Брадър джентълменско поведение и изискан вкус към всичко, включително и към храната вече е готов на компромиси дори със себе си, за да си напълни джоба.

Успешната кариера на горещия Кюрпанов май вече остава в миналото. Той се завърна миналата година в родината си и взе участие в последния сезон на култовото шоу Vip Brother. Докато демонстрираше, че е над нещата, в един момент показа, че не е чужд на дефектите на обикновените хора.

Свикналият на охолен живот забрави образа си на преуспял мачо, който се среща все със знаменитости и живее едва ли не в елитните нощни клубове. Зрителите на култовото предаване го видяха как хленчи, да тропа по вратите, да нервничи, дори и да сплетничи и клюкарства, типично по женски.

[caption id="attachment_309708" align="alignright" width="300"]Мариан Кюрпанов обедня Мариан Кюрпанов обедня[/caption]

Красавецът си остана у дома, въпреки че твърдеше, че веднага щом излезе от Къщата ще запраши към Страната на неограничените възможности. Където го очакват куп съблазнителни оферти.Но преди това обиколи де що имаше телевизии, за да разказва как той не принадлежи към ония мъже, а си е стопроцентов хетеросексуален мъж. И заради голямата си уста неговите участия секнаха.

Защото близки до модните среди разказват, че благодарение на мъжете с различна ориентация в Европа Кюрпанов е получавал предложения за участия по различните световни подиуми и работни ангажименти. Но вече те смъкнали доверието си от модела, защото очаквали, че след като стане известен ще ги лансира навсякъде. А той им „отвърнал” със заявката, че не е като тях.

И то при публичната тайна, че сексапилният модел живее в Италия на семейни начала с професионален фотограф от Ливан, с който се запознали на снимачната площадка при работен ангажимент.

Без тяхната подкрепа обаче Кюрпанов не само е застрашен да спре да води луксозния живот, на който е навикнал, но и да остане без хляб. След като остана без подкрепа и задокеански ангажименти в Америка, Кюрпанов тръгна да тропа на всяка врата. На 11 март почитателките му ще го видят да участва в шоуто Денсинг старс.

Той ще бъде в компанията още на палавия актьор Дарин Ангелов и звездата от Холивуд Антон Касабов. Според близки до модния елит Мариан Кюрпанов доста е снижил летвата. Той се цанил да получава по четири бона на седмица дотогава, докато се задържи като участник в танцувалното шоу.