Принц Уилям и Кейт Мидълтам на почивка без наследника си

Принц Уилям и Кейт Мидълтам на почивка без наследника си
5 (100%) 2 votes

Принц Уилям и Кейт Мидълтам са заминали на почивка без наследника си, новината бе потвърдена официално и от двореца във Великобритания

Младата двойка е заминала изненадващо на почивка на Малдивите. Семейството се нуждае от почивка явно, както и от усамотяване. Официално от Бъкингам потвърдиха новината, но не се обяснява кой ще се грижи за осем месечното бебе принц Джордж, докато те отсъстват. А още по-изненадващо става заминаването им, защото така принца нарушава времето, определено за десет седмичната си специализация в университета в Кембридж. Твърди се, че принц Уилям е имал свободни дни и това няма да попречи на специализацията му, научи Kliuki.bg.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън на романтична почивка без наследника си

Принц Уилям и Кейт Мидълтън на романтична почивка без наследника си

Както пишат и от „Всеки ден“, през месец април младото семейство ще има визита до Нова Зеландия и Австралия. На това посещение обаче е предвидено принцът и съпругата му да вземат и мъничкия Джордж със себе си. Но за сегашното си пътешествия до Малдивите Кейт и Уилям са предпочели да бъдат сами. Както всяко младо семейство, и това, независимо че са кралски особи, има нужда от почивка. Едно дете променя отношенията в една двойка и изисква вече много повече вниманието на родителите, затова често след време възникват проблеми поради липса на внимание. А точно тази семейна двойка може да си позволи много неща, за да си осигури спокойствие. Хубаво е, че близостта между тях личи, дори и за незапознатите с личния им живот.

 Младото кралско семейство

Младото кралско семейство

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар