Карбовски със сериозно обвинение: Ваша е вината за Азис!

Карбовски със сериозно обвинение: Ваша е вината за Азис!
5 (100%) 2 votes

Мартин Карбовски хвърли вината за явлението Азис върху българския народ! Популярността на фолк певеца се дължала на ниска култура!

Известният български тв водещ Мартин Карбовски взриви родния ефир с обвинение към българския народ. В неговото предаване бе излъчено интервю с поп-фолк звездата Азис, видя Kliuki.bg. Доста противоречив като личност, певецът сподели своите виждания за живота като цяло и бе върнат към детството си по времето на социализма у нас. Карбовски обаче обобщи цялото интервю с обвинение, че Азис е велик заради българския народ. Това той директно го заяви в ефира на TV7, без да се притеснява, че обижда много хора у нас.

Martin

Мартин Карбовски хвърли вината за Азис на народа

Мнението на Мартин Карбовски е, че днешният български народ има изключително ниска култура и е много слабо интелигентен, заради което Азис е станал толкова популярен. Според телевизионния водещ, Васко действително има глас, но песните, които създава, са долни и не заслужават уважение. Това, че Азис е спечелил такава популярност сред нас обаче, накара Карбовски да обвини зрителите на предаването си. Той се обърна към камерата и заяви „Ваша е вината за Азис“, визирайки народа ни под общ знаменател.

Самият певец пък отново показа голяма доза самочувствие с думите, че е най-известният българин. Само от време на време някой футболист му крадял славата, но за кратко, допълни Азис. Фолк изпълнителят счита, че това, което прави, се нрави на народа ни и той просто го радва. Карбовски пък използва именно тази радост на българите за жестоко обвинение към тях.

Мартин Карбовски е почитател на рок музиката и посмъртно мрази чалгата. Точно затова той посвети цяло предаване на считания за краля на поп-фолка у нас Азис. Целта на Карбовски бе да покаже колко ниско е паднала интелектуално нацията ни, харесвайки и почитайки личност като Азис. Всъщност май той успя да го направи, за жалост…

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Карбовски със сериозно обвинение: Ваша е вината за Азис!”

 1. andi

  мар. 09. 2014

  да така е -сами сме си виновни, такива като азис се смятат за каймака на нацията. този неграмотен циганин/той сам си се нарече така/ се изкара от много добро българско семейство. каза ,че по времето на соца е нямало кражби, а тогава се питам защо се е родил в сливенския затвор-да не би майка му да е упражнявала най-древната професия-по онова време за такива неща ги вкарваха на топло

 2. Яшко

  мар. 09. 2014

  Много е прав даже Мартин Карбовски!!!
  Вие с тази статия какво искате да кажете,че не ми стана ясно?!?!
  Че нещата не седят така ли?
  Търсенето определя предлагането…и с това въпросът е изчерпан(за жалост)!

 3. Т.Василева

  мар. 10. 2014

  Карбовски е абсолютно прав,но един уважаващ себе си журналист не би се съгласил да интервюира хора,които нямат какво да кажат.Не само Азис,но още поне 50 човека мога да посоча,които е не по-малко смешно и жалко да ни занимават със себе си.Така че твърдението на Карбовски е вярно,но не тряябва да забравя,че екранът е този,който направи от цялата измет на България звезди!

Добавете коментар