Мария хвърли смела провокация към феновете и пресата – май си е гарантирала високия стандарт завинаги

Мария се оказа голяма хитруша – даде „жокер”, с който намекна, че е бременна!

Най-амбициозното миньонче в чалгата рече и отсече преди дни: „За бебе не сме си поставяли някакъв срок. Когато това се случи, ще дам жокер. Но на този етап няма нищо“.

Както нямаше нищо, така певицата ни в клин, ни в ръкав, публикува странна снимка на страницата си във Фейсбук, видя kliuki.bg. Мария, която с радост споделя фотосесии, снимки на детето си и от безкрайните си воаяжи, изведнъж сложи снимка на...бисквитка!

Вечно гладуващата изпълнителка наистина си признава, че й е все по-трудно и по-трудно да устои на сладките изкушения, но лакомството не говори точно за това. Неизвестен сладкар е направил миниатюрен шедьовър във формата на... бебе! biskvitka Заклетите фенове не без основание попитаха: „Да не би това да е жокерът?!” Мария, която тръби навсякъде колко е щастлива и отдадена на Гущеров, не би го лишила от възможността да стане баща. Певицата обича деликатните хитринки и всички помнят какъв скандален подарък обеща на любимия си от страницата си във Фейсбук! Защо да не обяви на света пак така, че чака втора рожба?! maria joker Хриси, твърди тя, обожава Марая и дава всичко за нея. Това едва ли би се променило, ако в палата им има още едно дете. Дъщерята на Мария си има братче от тате, но е споделила, че може да помага и за две бебета! Гущеров-старши пък със сигурност иска да има внук. Така че въпросът е не „Дали?”, а „Кога?”

Ако се съди по палавия намек на Мария, отговорът е, ако не „Да”, поне е – „Много скоро!”

Така всички ще са щастливи: милионерската фамилия ще има наследник, Марая – още едно бебе, а певицата – гарантиран висок стандарт завинаги!

Ще бъдем щастливи, ако бисквитката не е просто закачка с феновете. Певицата е всичко друго, но не и лоша майка. Мария наистина душа дава детето й да има най-доброто, а второто й дори има възможност да носи памперси с логото на известна модна марка.