След болката от Ники: Алисия жестоко наранена от любимия си брат!

След болката от Ники: Алисия жестоко наранена от любимия си брат!
4.2 (84%) 5 votes

На Алисия вече й се събра твърде много, тревожат се приятелките й!

На певицата Алисия й се събра твърде много, тревожат се близките й приятелки, при това с пълно право. Защото този път жестоко я нарани не друг, а любимият й брат. Припомняме, че Алисия има двама братя близнаци, единият от които й нанесе тежък удар под кръста.

Момчето, което Алисия обожава, застана на страната на шавливия любим на Алисия – Ники Михайлов и скандално прикри изневярата му с красавицата Моника Валериева, това съобщи Хотарена.нет. В момента, в който Моника и приятелката й Мари Вачева отишли при Ники Михайлов в Италия, на летището с черно „Порше“ ги посрещнал не друг, а самият брат на Алисия. Който услужливо откарал Моника при Ники Михайлов.

На Алисия наистина й се събра твърде много обида

На Алисия наистина й се събра твърде много обида

Дни по-рано Ники Михайлов и братът на Алисия са снимани в същото това черно возило със стъкло на тавана, като заедно с тях в колата присъстват и няколко непознати авери на вратаря. Очевидно е, че братът на Алисия е решил да засвидетелства прословутата си мъжка солидарност към кръшкача, без да мисли, че това ще нарани страшно силно сестра му.

Още повече, когато се знае, че присъствието на брата на певицата във Верона, е с цел той да бди над Ники Михайлов и да го пази от набезите на знайни и не дотам златотърсачки. Или поне това е било успокоението на самата Алисия. Която обаче остана със зинала от шокиращата изненада уста.

Ето го съучастникът на Ники Михайлов!

Ето го съучастникът на Ники Михайлов!

Какво ли ще реши тя занапред и как ще реагира на непростимата постъпка на родния си брат, ще разберем може би по-късно. Но това, което са й причинили той и Ники Михайлов, не е нищо друго освен крайно коравосърдечно предателство. Ще се освести ли най-накрая Алисия и няма ли да сложи край на отношенията си с вратаря?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “След болката от Ники: Алисия жестоко наранена от любимия си брат!”

  1. Венелин Стоянов

    мар. 10. 2014

    кво се е затръшкала.да дойде да я науча туй онуй….

  2. Име (задължително)

    мар. 10. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар