Телевизии и продуценти в шок: Феноменът Крисия ги смаза!

Телевизии и продуценти в шок: Феноменът Крисия ги смаза!
4.5 (89.09%) 11 votes

Няма друг такъв феномен като Крисия Тодорова, треперят от телевизионния бранш!

Телевизии и продуценти са в буквален шок от малката Крисия Тодорова, която снощи направи нещо невиждано до момента. Детето-чудо от Разград направи на пух и прах рейтингите на конкурентните телевизии и наистина ги отвя по време на концерта „Крисия и приятели“, който се излъчи от 20.00 до 22.00 часа вечерта по Би Ти Ви.

Феноменът Крисия хвърли в ужас конкурентите на Би Ти Ви!

Феноменът Крисия хвърли в ужас конкурентите на Би Ти Ви!

Мощта на малката Крисия вече е факт, тъй като тя безпощадно елиминирала и началото на култовия досега сериал „Под прикритие“, чиито старт нарочно бе насрочен за по-късен час. Въпреки това обаче, всички зрители се оказа, че са гледали не него, а края на големия концерт на малката принцеса Крисия.

Видели рейтингите си в този отрязък от време, конкурентните на Би Ти Ви телевизии буквално онемели, а ръководството се хванало за главата. Защото подобно чудо като Крисия отдавна не са виждали на малкия екран. Чаровната принцеса изби всички рекорди по гледаемост и интерес от страна на зрителите, което е отлична инвестиция за Би Ти Ви, но на практика е в състояние да смаже останалите, които също се борят за жизненонеобходимия си рейтинг.

Какъв е шокът им обаче, когато се оказа, че цели 42% от българите са седели снощи, вторачени в Би Ти Ви, или на практика в Крисия, а рейтингът на концерта й е повече от 15 пункта?!

„Дали Слави Трифонов и екипа му осъзнава какво са направили?! Та те попаднаха на абсолютна, същинска и безценна златна мина. Това е Крисия Тодорова за тях – златна мина! Взеха си такова мощно оръжие, с което могат за кратко време да разпердушинат цялата си конкуренция. Стига да направят нещо още по-хитро и да измислят начин да вмъкнат Крисия в праймтайма. Това дете е феномен!“, категорични са специалисти телевизионери.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Телевизии и продуценти в шок: Феноменът Крисия ги смаза!”

 1. StanetzZ

  мар. 11. 2014

  Били са по рейтинг дедовия с тоя концерт!
  Под прикритие вече е от 22:00ч , заради сцените на насилие и груб език! Ако Концерта е дал висок рейтинг, то е, защото от 20:00 няма какво друго да се гледа по големите канали.

 2. Име (задължително)

  мар. 19. 2014

  ti si bolen we

 3. Bubata

  юни 19. 2014

  Ами да кой ви гледа насилие само ненормалници като вас! То това е една голяма част от българския народ! Останалата нормална са гледали концерта, а ненормалната са се чудили по какъв начин след концерта да пишат злобни коментари за децата, а те са много талантливи! Вместо да им се радваме почваме да ги обсъждаме, я тогава вижте себе си какви нещастници сте, а!!!

Добавете коментар