Дичо и Карина очакват в най-скоро време да научат вестта, че ще имат бебе

Влюбените Дичо и Карина в момента са със свити сърца. Те очакват всеки момент да им се обадят от столична болница, за да им съобщят радостната вест, че ще си имат бебе, научи Kliuki.bg.

Двойката отдавна се опитва да се сдобие с наследник, но досега удряше все на камък. Слуховете пращаха Карина бременна още преди месеци, тъй като тя много искаше дете, но то така и не идваше. Затова Дичо и Карина са прибегнали до метода "ин витро", пише HotArena.net.

[caption id="attachment_309831" align="alignright" width="300"]Дичо и Карина чакат щастлива вест от болницата Дичо и Карина чакат щастлива вест от болницата[/caption]

Явно двамата много искат да си имат бебе, щом са решили да ползват медицинска помощ. Дичо и Карина действително са невероятно щастливи, но за зла участ хубавицата така и не може да зачене по естествения път. Певецът Дичо разполага с много добри финансови средства, така че за него не е бил никакъв проблем да плати за ин витро.

Сега на Дичо и Карина им остава само да чакат и те го правят търпеливо, но със сигурност сърцата им са свити, както и на всички хора в такава ситуация. Засега очакванията са за успешно оплождане, но нищо не се знае при ин витро.