Лошо: Константин спря кранчето на Надя!

Лошо: Константин спря кранчето на Надя!
5 (100%) 2 votes

Съпругата на Константин – Надя се срами пред колежките му!

Константин спря кранчето на съпругата си Надя. Така хубавелката е принудена да се черви пред колежките му, които се надпреварват да се хвалят чии мъж е по-щедър и ги глези повече.

Историята с парите, които Константин отпуска на жена си, гръмна в общественото пространство, след като столичните клюкари забелязаха, че Надя ходи облечена доста неглиже, да не кажем бедно. Предвид това, че мъжът й е един от най-платените и оборотни изпълнители в жанра, а и е горд собственик на вървежна дискотека, видът на Надя съвсем не отговаря на статута й.

Надя винаги ходи с евтини дрешки, Константин не й дава пари

Надя винаги ходи с евтини дрешки, Константин не й дава пари

Русокоската почти винаги се появява в спортни дрешки или най-обикновен анцуг, а когато реши да се барне „по-така“, блузките и рокличките й редовно са закупени от магазините за „средната класа“ и вървят по 20-тина лева парчето. Знае се, че там дрехите далеч не са уникат, а много от тоалетчетата на Надя могат да бъдат видени върху телата на поне десетки българки из цялата страна. Всичко това навежда на мисълта, че Константин не дава пари за харчлък на жена си. Защо ли?!

Може би, защото просто е стиснат, отбелязват запознати, пише Хотарена.нет. Факт е, че Надя не работи нищо и единственият, на когото може да разчита за пари, е Константин. А той ги има в изобилие, за да я води по почивки и екскурзии, но не и, за да й обнови гардероба.

Принципно няма нищо лошо Надя да се облича сравнително скромно и в тон с всички останали по улицата. Единственото, което е някак притеснително, е фактът, че тя непрестанно е заобиколена от колежките на Константин, които нямат нищо друго в гардероба си, освен Гучи и Фере.

И предвид прословутата суета в чалга средите, много вероятно е Надя да се чувства между тях като грозното патенце. Дано Константин скоро да се сети и да развърже кесията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Лошо: Константин спря кранчето на Надя!”

 1. an

  мар. 10. 2014

  Много си е добре момичето.Но нали няма фалшиви джуки и цици,и гучи и мучи,пак измислихте НОВИНА.Пък и нали по дрехите посрещат,а по ума изпращат?

 2. ana

  мар. 10. 2014

  abe… eininormalenlisibe kakvokranhe kakvi djyki kakvi cici kakvi silikonovi cici qmi kaji molqtisedeeeeeeeeeeeee.

 3. reni

  мар. 10. 2014

  kaksibe nadq koceto kake viena koponwoneytivate i dasmahkape harwafite vsqka veher aaaaaaaaaaaa

 4. nel

  мар. 10. 2014

  все е с някакви роклички които не и отиват на тялото

 5. Reni

  мар. 11. 2014

  Dobre be nel ko pr.ivlizai hesto hyli

 6. reni

  мар. 25. 2014

  zdr 😀

 7. monika

  апр. 20. 2014

  eiiii kvo katoe poancyng be tqnemojesamo danosi roklicki i danki tqimapravo ina ancyng nali deeeeee ai sega molqvise nedeite taka inie sme momiceta iznaem kvoe samodanosiwwwwwwwwwwwwwww roklicki aide saga akajetesi nomerata deeeeeeeeeeeeeeee mangaliiiiiiiiii ;V

Добавете коментар